LASTİK İŞ

BABA NURULLAH UNUTULMADI !

Spor 28.08.2015 - 10:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BABA NURULLAH UNUTULMADI !

Gölcük Belediyesi Kültür Festivali kapsamında yapılan etkinliklerden biri olan ‘Sokak Basketbol Turnuvası’ bu yıl, yakın zamanda aramızdan ayrılan Gölcük Spor Basketbol Takım Kaptanlığı da yapmış olan Nurullah Serpen (Baba Nurullah) adını taşıyacak.

Başta Kocaeli Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Kahraman olmak üzere basketbolcu arkadaşları Yavuz Bilgin,Cemil Aladağ,Kemal Demir,Tayfun Alkan,Engin Erdeniz,Haluk Özçakmak,Tezer Tuğcu,Ferhat Doğansoy ve Turgut Taşçı bu yılki Sokak Basketbol Turnuvası’nın  merhum Nurullah Serpen adıyla anılması talebini Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ilettiler. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,’ Merhum Nurullah Serpen ağabeyimizi tanır ve birçok maçını da izlerdik. Çevresinde çok sevilen ve ani vefatıyla sevenlerini derinden üzen ağabeyimize Gölcük Belediyesi olarak aldığımız kararla bu seneki Sokak Basketbol Turnuvası’nın adını Gölcük Belediyesi Nurullah Serpen Basketbol Turnuvası olarak değiştirdik. Bizlere bu konuda destek olan Basketbol İl Temsilciliğimiz ve tüm basketbol camiasına, yakınlarına, onu sevenlere teşekkür ediyor ailesine de sabır, metanet ve merhum Nurullah Serpen ağabeyimize de Allah'tan rahmet diliyorum’ dedi.  
Gölcük Belediyesi Kültür Festivali kapsamında yapılan etkinliklerden biri olan ‘Sokak Basketbol Turnuvası’ bu yıl, yakın zamanda aramızdan ayrılan Gölcük Spor Basketbol Takım Kaptanlığı da yapmış olan Nurullah Serpen (Baba Nurullah) adını taşıyacak.

Başta Kocaeli Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Kahraman olmak üzere basketbolcu arkadaşları Yavuz Bilgin,Cemil Aladağ,Kemal Demir,Tayfun Alkan,Engin Erdeniz,Haluk Özçakmak,Tezer Tuğcu,Ferhat Doğansoy ve Turgut Taşçı bu yılki Sokak Basketbol Turnuvası’nın  merhum Nurullah Serpen adıyla anılması talebini Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ilettiler.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,’ Merhum Nurullah Serpen ağabeyimizi tanır ve birçok maçını da izlerdik. Çevresinde çok sevilen ve ani vefatıyla sevenlerini derinden üzen ağabeyimize Gölcük Belediyesi olarak aldığımız kararla bu seneki Sokak Basketbol Turnuvası’nın adını Gölcük Belediyesi Nurullah Serpen Basketbol Turnuvası olarak değiştirdik. Bizlere bu konuda destek olan Basketbol İl Temsilciliğimiz ve tüm basketbol camiasına, yakınlarına, onu sevenlere teşekkür ediyor ailesine de sabır, metanet ve merhum Nurullah Serpen ağabeyimize de Allah'tan rahmet diliyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.