BABA OĞLU TATİLDELER

27.07.2017 - 08:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BABA OĞLU TATİLDELER

Geçtiğimiz hafta sonu Perşembe gecesini Cuma'ya bağlayan gece, Saat 01.31 de Bodrum açıklarında merkez Üssü Yunanistan'ın Kos Adası olan 6.6 büyüklüğündeki deprem, özellikle tatillerini Bodrum ve Kos Adası'nda geçirenlerin aklını aldı.    Aradan 6 gün geçti ve deprem çok çabuk unutuldu. Gerek tatilciler, gerekse Bodrum için tatil planları yapanları deprem bile engelleyemedi.  Bu isimlerden birisi AK parti Camiasının tanıdık isimlerinden birisi ve eski Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda gazetemizin köşe yazarı Sami Cansu. Sami Cansu depremden çok önce tatil için Türkiye'nin turizm Başkenti olan Bodrum'da bir tatil Köyüne rezervasyon yaptırmıştı.  Sevgili Sami Cansu baktı ki, kimse tatilini yarıda kesmiyor, baktı ki kimse rezervasyonunu iptal etmiyor, “Ben niye iptal ettireyim” diyerek, oğlu Mustafa ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.   Bodrum'da pek çok Değirmendereli ve Gölcüklü tanıdığa rastlayan Sevgi Cansu, “İyiki rezervasyonumu iptal ettirmemişim” diyerek kendini avutmuş. İyi tatiller sevgili Sami Cansu. Gelince Bodrum anılarını dinlemek için sabırsızlanıyoruz...

Geçtiğimiz hafta sonu Perşembe gecesini Cuma'ya bağlayan gece, Saat 01.31 de Bodrum açıklarında merkez Üssü Yunanistan'ın Kos Adası olan 6.6 büyüklüğündeki deprem, özellikle tatillerini Bodrum ve Kos Adası'nda geçirenlerin aklını aldı.   
Aradan 6 gün geçti ve deprem çok çabuk unutuldu. Gerek tatilciler, gerekse Bodrum için tatil planları yapanları deprem bile engelleyemedi. 
Bu isimlerden birisi AK parti Camiasının tanıdık isimlerinden birisi ve eski Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda gazetemizin köşe yazarı Sami Cansu. Sami Cansu depremden çok önce tatil için Türkiye'nin turizm Başkenti olan Bodrum'da bir tatil Köyüne rezervasyon yaptırmıştı. 
Sevgili Sami Cansu baktı ki, kimse tatilini yarıda kesmiyor, baktı ki kimse rezervasyonunu iptal etmiyor, “Ben niye iptal ettireyim” diyerek, oğlu Mustafa ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.  
Bodrum'da pek çok Değirmendereli ve Gölcüklü tanıdığa rastlayan Sevgi Cansu, “İyiki rezervasyonumu iptal ettirmemişim” diyerek kendini avutmuş.
İyi tatiller sevgili Sami Cansu. Gelince Bodrum anılarını dinlemek için sabırsızlanıyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.