LASTİK İŞ
ismail

BACAĞINDAN VURULDU YAŞAMINI YİTİRDİ

Gündem 17.07.2017 - 10:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BACAĞINDAN VURULDU YAŞAMINI YİTİRDİ

Saraylı'da meydana gelen olayda, aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan 2 şahısın tartışması sırasında silahlar konuştu. Olay esnasında açılan ateş sonucu şahısların konuşmaya geldiği mekanın sahibi Turgut Aydın(44) hayatını kaybetti

 Saraylı'da faaliyet gösteren bir alabalık tesisinde meydana gelen olayda bir kişi tabancayla vurularak yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre gece saat 03:00 sularında mekana gelen Yusuf A. isimli şahıs, mekanın sahibi olan ve işletmesi için T. ve A. G. isimli kardeşlere mekanı kiralık olarak veren Turgut Aydın ile karşılaştı. İddiaya göre Y. A.,Turgut Aydın isimli şahsa mekanın işletmecileri olan ve aralarında geçmişe dayalı husumet olduğu öğrenilen T. ve A.G. isimli kardeşi sordu. Turgut Aydın’ın işletmeci T. G. ve A.li G. isimli şahsıların yerini bilmediklerini söylemesi üzerine ikili arasında tartışma başladı. HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ Çıkan tartışmada Y. A. üzerindeki tabancayla Turgut Aydın’a ateş etti. Bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Turgut Aydın kanlar içinde kalırken Y. A. ise olay yerinden kaçtı. Ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Turgut Aydın, kurşunun atardamarına gelmesi sonucu yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aydın’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren Y. A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.
Saraylı'da meydana gelen olayda, aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan 2 şahısın tartışması sırasında silahlar konuştu. Olay esnasında açılan ateş sonucu şahısların konuşmaya geldiği mekanın sahibi Turgut Aydın(44) hayatını kaybetti

 Saraylı'da faaliyet gösteren bir alabalık tesisinde meydana gelen olayda bir kişi tabancayla vurularak yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre gece saat 03:00 sularında mekana gelen Yusuf A. isimli şahıs, mekanın sahibi olan ve işletmesi için T. ve A. G. isimli kardeşlere mekanı kiralık olarak veren Turgut Aydın ile karşılaştı. İddiaya göre Y. A.,Turgut Aydın isimli şahsa mekanın işletmecileri olan ve aralarında geçmişe dayalı husumet olduğu öğrenilen T. ve A.G. isimli kardeşi sordu. Turgut Aydın’ın işletmeci T. G. ve A.li G. isimli şahsıların yerini bilmediklerini söylemesi üzerine ikili arasında tartışma başladı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Çıkan tartışmada Y. A. üzerindeki tabancayla Turgut Aydın’a ateş etti. Bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Turgut Aydın kanlar içinde kalırken Y. A. ise olay yerinden kaçtı. Ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Turgut Aydın, kurşunun atardamarına gelmesi sonucu yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aydın’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren Y. A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.