LASTİK İŞ

''BAĞIMLILIĞI BIRAK ÖZGÜR OL''

06.08.2019 - 10:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''BAĞIMLILIĞI BIRAK ÖZGÜR OL''

Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve kültür Derneği bağımlılıkla mücadele amaçlı olarak, bağımlılığı bırak özgür ol projesi ile bir ilki gerçekleştirdi.

Gölcük'te kurulan hemşeriler Dernekleri arasında yaptığı önemli çalışmalarla bir ilki gerçekleştiren Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve kültür Derneği örnek bir davranış sergiledi. Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk ve dernek yönetimi ile birlikte bağımlılıkla mücadele için çalışma kararını aldılar. Yapılan çalışmada bir ilki olan bağımlılığı bırak özgür ol projesini yaptılar. Yaptığı projeyi Türkiye Cumhuriyeti içişler bakanlığına gönderdiler. Proje bakanlık tarafından onaylanarak kabul edildi. Kabul edilen proje önceki gün Kocaeli Dernekler Masasında imzalandı. Projeyle ilgili bilgi veren Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk; “gençlere ve ailelere yönelik 88 bin liralık değerindeki projemiz iç işleri bakanlığımız tarafından onaylanarak kabul edildi. Geçtiğimiz Cuma günü ise Kocaeli Dernekler Masasında karşılıklı protokol imzaladık. Bu projemiz hemşeri dernekleri arasında bir ilktir. Projemizin gereği derneğimizin zemin katında bir kütüphane ve bilgi sayar atölyesini kuracağız. Projeye uygun olarak gençlerimiz ve ailelerimize kültürel geziler yapılacak.  Gençlerimizin internet bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan arınması için yani Sosyal Medya Seminer eğitimler verilecektir. Sağlıklı beslenme ve spor semineri, aile içi ilişki ve aileye destek eğitim semineri verilecek. Bunun yanı sıra Aynı zamanda okul öğrencilerimize ders eğitim destekleri vereceğiz. 88 bin liralık projemiz 1 Eylülde başlayacaktır. 15 ve 25 Eylül arası projemizin resmi açılışı yapılarak çalışmalarımız gerçekleşecektir” dedi. Fahri Haner     
Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve kültür Derneği bağımlılıkla mücadele amaçlı olarak, bağımlılığı bırak özgür ol projesi ile bir ilki gerçekleştirdi.

Gölcük'te kurulan hemşeriler Dernekleri arasında yaptığı önemli çalışmalarla bir ilki gerçekleştiren Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve kültür Derneği örnek bir davranış sergiledi. Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk ve dernek yönetimi ile birlikte bağımlılıkla mücadele için çalışma kararını aldılar. Yapılan çalışmada bir ilki olan bağımlılığı bırak özgür ol projesini yaptılar. Yaptığı projeyi Türkiye Cumhuriyeti içişler bakanlığına gönderdiler. Proje bakanlık tarafından onaylanarak kabul edildi. Kabul edilen proje önceki gün Kocaeli Dernekler Masasında imzalandı.

Projeyle ilgili bilgi veren Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk; “gençlere ve ailelere yönelik 88 bin liralık değerindeki projemiz iç işleri bakanlığımız tarafından onaylanarak kabul edildi. Geçtiğimiz Cuma günü ise Kocaeli Dernekler Masasında karşılıklı protokol imzaladık. Bu projemiz hemşeri dernekleri arasında bir ilktir. Projemizin gereği derneğimizin zemin katında bir kütüphane ve bilgi sayar atölyesini kuracağız. Projeye uygun olarak gençlerimiz ve ailelerimize kültürel geziler yapılacak. 

Gençlerimizin internet bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan arınması için yani Sosyal Medya Seminer eğitimler verilecektir. Sağlıklı beslenme ve spor semineri, aile içi ilişki ve aileye destek eğitim semineri verilecek. Bunun yanı sıra Aynı zamanda okul öğrencilerimize ders eğitim destekleri vereceğiz. 88 bin liralık projemiz 1 Eylülde başlayacaktır. 15 ve 25 Eylül arası projemizin resmi açılışı yapılarak çalışmalarımız gerçekleşecektir” dedi.

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.