LASTİK İŞ

BAĞIMSIZ ADAY AYDIN, KENDİNİ TANITTI

Asayiş 11.02.2019 - 14:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAĞIMSIZ ADAY AYDIN, KENDİNİ TANITTI

Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen tanıtım toplantısına yoğun katılım oldu. Adayı Ezgin Aydın; “Gölcükte yapılan birçok hizmetlerin bizim önerilerimizle yapıldı” dedi.

Tanıtımını gerçekleştiren Gölcük Belediye Başkan Adayı Ezgin Aydın; “Gölcükte yapılan birçok hizmetlerin bizim önerilerimizle yapıldı. Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen tanıtım toplantısına yoğun katılım oldu.  BİZ BU YOLA İKİ YIL ÖNCE ÇIKTIK Gölcük Belediyesi bağımsız başkan adayı Ezgin Aydın “Biz bu yola iki yıl önce çıktık. O günden bu yana bize destek veren dostlarımızı burada görmek çok güzel. Adım Ezgin Aydın, 1984 ten bu yana Gölcük'te ikamet ediyorum. 1988 yılından bu yana halen icra ettiğim çaycılık mesleği ile uğraşıyorum. Siyaset kapsamında Mevcut siyasi partiler birbirlerine küfür ve Hakaret ediyorlar. Ama iki gün sonra bunlar birlikte hareket ediyorlar. Ancak onların peşindeki halk birbirine küstüğüyle kalıyor. Partiler menfaatler konusunda birleşirken, halkı ayırıyorlar. İşte ben bu yola bu sebeple bağımsız şekilde yola çıktım” ifadesini kullandı. GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Ana muhalefet ve iktidar partisini eleştiren Gölcük Belediyesi bağımsız başkan adayı Ezgin Aydın; “CHP'liler çıkıp Ezgin Aydın'a oy verirseniz aynı düzen devam edeceğini diyorlar. 15 yıldır muhalefetteler. Bizim söylediğimiz neyi söyleyebildiler? Hep konuşuyorlar. Delilleri yok. Sadece konuşuyorlar. 15 yılda ne yaptınız da Ezgin Aydın'ı konuşuyorsunuz? Kapatın gidin. AK Partililer de gittikleri yerde, Ezgin Aydın'a oy verirseniz CHP'ye yarar. CHP'ye mi çalışacaksınız? diyorlar. 15 yıldır iktidardasınız. Büyükşehir elinizde. Gidip çaycıya oy verirseniz yeniliriz diyorsanız zaten partinin kapısına kilidi vurun ve gidin. Biz ne ona çalışıyoruz ne buna çalışıyoruz. Biz Gölcük için çalışıyoruz” dedi. SİYASİ KAVGALARDAN BIKTIK Aydın; “değerli konuklar birde Ezgin Aydın gelirse meclisi olmayacak diyorlar. Ezgin Aydın 35 bin oy alacak da meclis onun altını oyacak öyle mi? Buna kim inanır? Ben başkan olursam eğer, o meclisleri sosyal medyada canlı olarak yayınlayacağım. O zaman görürsünüz. Belediyenin siyasi Kavgalarından Bıktık. Biz Gölcük'te siyasi partilerin kavgasını seyretmek istemiyoruz. Herkes diyor ona oy verirsen bu olur, buna oy verirsen şu olur. Ya bırakın bunları artık. Siyasi parti yöneticileri dikkat etsin. Yanındaki partilileri insanları düşman edecek tavırlar içerisine giriyorlar” ifadesini kullandı.  KAZANAMAZSAM ÇAYCILIK YAPAR EKMEĞİME BAKARIM Aydın “İlçemizin sokak çalışmalarından tut birçok hizmetlerin Gölcük'e biz gençlerin önerileri ile gerçekleşti. Biz Gölcük'e hizmet için yola çıktık. Değerli konuklar bakın 31 Mart akşamı sandıklar açılır benim ve eşimle birlikte 2 oyum vardır. Biz oylarımızı kullandıktan sonra sandık sonuçlarında eğer ben çıkmazsam yine çay satarak ekmeğime bakarım. Fakat yine mevcut partilerden biri iktidar olursa sizler çay bile satamazsınız. Benim tüm projelerim Gölcük için önemli projelerdir” dedi.   Fahri Haner
Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen tanıtım toplantısına yoğun katılım oldu. Adayı Ezgin Aydın; “Gölcükte yapılan birçok hizmetlerin bizim önerilerimizle yapıldı” dedi.

Tanıtımını gerçekleştiren Gölcük Belediye Başkan Adayı Ezgin Aydın; “Gölcükte yapılan birçok hizmetlerin bizim önerilerimizle yapıldı.

Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen tanıtım toplantısına yoğun katılım oldu. 

BİZ BU YOLA İKİ YIL ÖNCE ÇIKTIK
Gölcük Belediyesi bağımsız başkan adayı Ezgin Aydın “Biz bu yola iki yıl önce çıktık. O günden bu yana bize destek veren dostlarımızı burada görmek çok güzel. Adım Ezgin Aydın, 1984 ten bu yana Gölcük'te ikamet ediyorum. 1988 yılından bu yana halen icra ettiğim çaycılık mesleği ile uğraşıyorum. Siyaset kapsamında Mevcut siyasi partiler birbirlerine küfür ve Hakaret ediyorlar. Ama iki gün sonra bunlar birlikte hareket ediyorlar. Ancak onların peşindeki halk birbirine küstüğüyle kalıyor. Partiler menfaatler konusunda birleşirken, halkı ayırıyorlar. İşte ben bu yola bu sebeple bağımsız şekilde yola çıktım” ifadesini kullandı.

GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ana muhalefet ve iktidar partisini eleştiren Gölcük Belediyesi bağımsız başkan adayı Ezgin Aydın; “CHP'liler çıkıp Ezgin Aydın'a oy verirseniz aynı düzen devam edeceğini diyorlar. 15 yıldır muhalefetteler. Bizim söylediğimiz neyi söyleyebildiler? Hep konuşuyorlar. Delilleri yok. Sadece konuşuyorlar. 15 yılda ne yaptınız da Ezgin Aydın'ı konuşuyorsunuz? Kapatın gidin. AK Partililer de gittikleri yerde, Ezgin Aydın'a oy verirseniz CHP'ye yarar. CHP'ye mi çalışacaksınız? diyorlar. 15 yıldır iktidardasınız. Büyükşehir elinizde. Gidip çaycıya oy verirseniz yeniliriz diyorsanız zaten partinin kapısına kilidi vurun ve gidin. Biz ne ona çalışıyoruz ne buna çalışıyoruz. Biz Gölcük için çalışıyoruz” dedi.

SİYASİ KAVGALARDAN BIKTIK
Aydın; “değerli konuklar birde Ezgin Aydın gelirse meclisi olmayacak diyorlar. Ezgin Aydın 35 bin oy alacak da meclis onun altını oyacak öyle mi? Buna kim inanır? Ben başkan olursam eğer, o meclisleri sosyal medyada canlı olarak yayınlayacağım. O zaman görürsünüz. Belediyenin siyasi Kavgalarından Bıktık. Biz Gölcük'te siyasi partilerin kavgasını seyretmek istemiyoruz. Herkes diyor ona oy verirsen bu olur, buna oy verirsen şu olur. Ya bırakın bunları artık. Siyasi parti yöneticileri dikkat etsin. Yanındaki partilileri insanları düşman edecek tavırlar içerisine giriyorlar” ifadesini kullandı. 

KAZANAMAZSAM ÇAYCILIK YAPAR EKMEĞİME BAKARIM
Aydın “İlçemizin sokak çalışmalarından tut birçok hizmetlerin Gölcük'e biz gençlerin önerileri ile gerçekleşti. Biz Gölcük'e hizmet için yola çıktık. Değerli konuklar bakın 31 Mart akşamı sandıklar açılır benim ve eşimle birlikte 2 oyum vardır. Biz oylarımızı kullandıktan sonra sandık sonuçlarında eğer ben çıkmazsam yine çay satarak ekmeğime bakarım. Fakat yine mevcut partilerden biri iktidar olursa sizler çay bile satamazsınız. Benim tüm projelerim Gölcük için önemli projelerdir” dedi. 

 Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.