BAĞIŞ YAPAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Sağlık 29.10.2016 - 13:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAĞIŞ YAPAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Başkan Karaosmanoğlu, kan bağışında bulunan muhtarlara teşekkür plaketi gönderdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 28 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla kan bağışında bulunan 48 muhtara  teşekkür plaketi gönderdi. Plaket dağıtımına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Lütfi Efil katıldı.   BAŞKAN’DAN MUHTARLARA PLAKET Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılayı tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘’Muhtarlar Kocaeli’ne kan veriyor’’ kampanyası kapsamında kan bağışı gerçekleştirdi. Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı’nın öncülüğünde yapılan proje kapsamında muhtarlar, Başkan Karaosmanoğlu tarafından plaket ile ödüllendirildi.   MUHTARLARIMIZ ÖRNEK ALINIYOR Projeye katılan muhtarlara plaketlerini takdim eden ve projede bulunan muhtarlara teşekkür eden Efil, ‘’Muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Onlar mahallelerimizin örnek alınan insanlarıdır. Bu bakımdan bu kampanyaya destekleri örnek teşkil etmesi açısından çok önemli. Hepsine teşekkür ediyoruz‘’ diye konuştu   SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE BULUNMAK İSTİYORUZ Muhtarlar adına konuşma yapan ve Başkan Karaosmanoğlu’ndan teşekkür plaketi gelmesinin kendilerini gururlandırdığını belirten İzmit Ortaburun Mahallesi Muhtarı Yüksel Özcan,  ‘’Bu projeye önem veriyoruz. Katılımlarımızı eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Bütün vatandaşlarımızı da kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Teşekkür plaketi verilmesi bizleri gururlandırdı’’ diye konuştu.
Başkan Karaosmanoğlu, kan bağışında bulunan muhtarlara teşekkür plaketi gönderdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 28 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla kan bağışında bulunan 48 muhtara  teşekkür plaketi gönderdi. Plaket dağıtımına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Lütfi Efil katıldı.

 

BAŞKAN’DAN MUHTARLARA PLAKET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılayı tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘’Muhtarlar Kocaeli’ne kan veriyor’’ kampanyası kapsamında kan bağışı gerçekleştirdi. Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı’nın öncülüğünde yapılan proje kapsamında muhtarlar, Başkan Karaosmanoğlu tarafından plaket ile ödüllendirildi.

 

MUHTARLARIMIZ ÖRNEK ALINIYOR

Projeye katılan muhtarlara plaketlerini takdim eden ve projede bulunan muhtarlara teşekkür eden Efil, ‘’Muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Onlar mahallelerimizin örnek alınan insanlarıdır. Bu bakımdan bu kampanyaya destekleri örnek teşkil etmesi açısından çok önemli. Hepsine teşekkür ediyoruz‘’ diye konuştu

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE BULUNMAK İSTİYORUZ

Muhtarlar adına konuşma yapan ve Başkan Karaosmanoğlu’ndan teşekkür plaketi gelmesinin kendilerini gururlandırdığını belirten İzmit Ortaburun Mahallesi Muhtarı Yüksel Özcan,  ‘’Bu projeye önem veriyoruz. Katılımlarımızı eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Bütün vatandaşlarımızı da kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Teşekkür plaketi verilmesi bizleri gururlandırdı’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.