LASTİK İŞ

BAHAR ŞENLİĞİ BAYRAMDAN SONRA

Gölcük 23.05.2019 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAHAR ŞENLİĞİ BAYRAMDAN SONRA

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Nurten Turnalı tarafından düzenlenen toplantıda bu yıl yaz şenliği Gölcük Kavaklı sahilinde 14 Haziranda başlayacak kararını aldılar.

Her yıl olduğu gibi yaz şenlikleri Haziran il ve ikinci haftası başlayarak ve 3 gün sürecek olan yaz şenliklerine katılan sivil toplum kuruluşları tarafından yöresel etkinlikler yapıyor. Bu yıl geleneksel yaz şenlikleri yapılmasının kararı alınması için Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Nurten Turnalı tarafından kent konseyi binasında toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Gölcük Kültür Dernekleri platformu dönem başkanı Yasın Aslan, Kocaeli Yörük Türkmenleri Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Nurten Turnalı ve üyeleri katılım sağladılar.  Toplantıda konuşan Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Nurten Turnalı; “öncelikle düzenlemiş olduğumuz toplantıya hepiniz hoş geldiniz. Biz Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak geleneksel olarak her yıl Haziran ayın ilk ve ikinci haftasında Gölcük Kavaklı sahilinde yaza merhaba adı altında yaz şenliği düzeliyoruz” dedi. Bu yılda geleneksel olarak yaz şenliğimizi 14 Haziran 15 Haziran ve 16 Haziran olarak hedefledik şeklinde açıkladı. Bu kararı üyelerine sundu. Alınan bu karar üyeler tarafından onaylandı. Onaylanan karar için teşekkür eden Turnalı; “düzenlenecek olan yaz şenliklerimize ilçemizde hizmet veren sivil toplum kuruluşlarımız yer alarak ve üç gün boyunca kültürel etkinliklerini icra edecekler” dedi. Fahri Haner   
Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Nurten Turnalı tarafından düzenlenen toplantıda bu yıl yaz şenliği Gölcük Kavaklı sahilinde 14 Haziranda başlayacak kararını aldılar.

Her yıl olduğu gibi yaz şenlikleri Haziran il ve ikinci haftası başlayarak ve 3 gün sürecek olan yaz şenliklerine katılan sivil toplum kuruluşları tarafından yöresel etkinlikler yapıyor. Bu yıl geleneksel yaz şenlikleri yapılmasının kararı alınması için Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Nurten Turnalı tarafından kent konseyi binasında toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Gölcük Kültür Dernekleri platformu dönem başkanı Yasın Aslan, Kocaeli Yörük Türkmenleri Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Nurten Turnalı ve üyeleri katılım sağladılar. 

Toplantıda konuşan Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Nurten Turnalı; “öncelikle düzenlemiş olduğumuz toplantıya hepiniz hoş geldiniz. Biz Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak geleneksel olarak her yıl Haziran ayın ilk ve ikinci haftasında Gölcük Kavaklı sahilinde yaza merhaba adı altında yaz şenliği düzeliyoruz” dedi. Bu yılda geleneksel olarak yaz şenliğimizi 14 Haziran 15 Haziran ve 16 Haziran olarak hedefledik şeklinde açıkladı. Bu kararı üyelerine sundu. Alınan bu karar üyeler tarafından onaylandı. Onaylanan karar için teşekkür eden Turnalı; “düzenlenecek olan yaz şenliklerimize ilçemizde hizmet veren sivil toplum kuruluşlarımız yer alarak ve üç gün boyunca kültürel etkinliklerini icra edecekler” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.