LASTİK İŞ

BAHÇIVAN SİTE YÖNETİCİSİNİ ÖLDÜRDÜ

23.03.2020 - 15:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAHÇIVAN SİTE YÖNETİCİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Kandıra ilçesinde bir sitede bahçıvanlık yapan Gazi Dal, tartıştığı site yöneticisi Mustafa Baygül’ü tabanca ile ateş ederek öldürdü.

Olay,  Kandıra Kerpe Mahallesi Çamlıbel Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sitenin yöneticisi Mustafa Baygül, bahçede yaz ayları için hazırlık yapılırken, bahçıvan olarak görev yapan Gazi Dal’dan çimlere basılmaması için şerit çekmesini istedi. Çimlere kimsenin basmayacağını söyleyen Gazi Dal ile Mustafa Baygül arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Gazi Dal, eline geçirdiği sopa ile Mustafa Baygül’e saldırdı. Bu sırada çevrede bulunan Ahmet B. kavgayı ayırmaya çalıştı. Gazi Dal üzerinde bulunan tabancasını çıkartarak Mustafa Baygül’e 2 el ateş etti. Mustafa Baygül, başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil ekibi Mustafa Baygül’ü Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Mustafa Baygül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.  Olayın ardından ormanlık alana kaçan Gazi Dal, yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Kandıra ilçesinde bir sitede bahçıvanlık yapan Gazi Dal, tartıştığı site yöneticisi Mustafa Baygül’ü tabanca ile ateş ederek öldürdü.

Olay,  Kandıra Kerpe Mahallesi Çamlıbel Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sitenin yöneticisi Mustafa Baygül, bahçede yaz ayları için hazırlık yapılırken, bahçıvan olarak görev yapan Gazi Dal’dan çimlere basılmaması için şerit çekmesini istedi. Çimlere kimsenin basmayacağını söyleyen Gazi Dal ile Mustafa Baygül arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Gazi Dal, eline geçirdiği sopa ile Mustafa Baygül’e saldırdı. Bu sırada çevrede bulunan Ahmet B. kavgayı ayırmaya çalıştı. Gazi Dal üzerinde bulunan tabancasını çıkartarak Mustafa Baygül’e 2 el ateş etti. Mustafa Baygül, başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil ekibi Mustafa Baygül’ü Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Mustafa Baygül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Olayın ardından ormanlık alana kaçan Gazi Dal, yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.