LASTİK İŞ

BAHÇE ANA OKULU AÇILIŞTA FARKINI ORTAYA KOYDU

Eğitim 19.10.2019 - 17:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAHÇE ANA OKULU AÇILIŞTA FARKINI ORTAYA KOYDU

Yeni hizmete giren Gölcük Özel Bahçe Anaokulunun açılışına atlarda dahil oldu. Açılış sonrasında minik öğrenciler atlara binerek okul bahçesinde dolaştırıldı.

Esra Balaban ve Hanife Balaban Yılmaz tarafından Gölcük'te farklı bir konsepte Gölcük Çiftlik Mahallesi Kazım Karabekir caddesinde yeni hizmete giren Özel Bahçe Anaokulu açılışı yapıldı. Açılışa, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul öğrencileri ile veliler katılım sağladılar.  ÇOCUKLARIMIZ DOĞA İLE İÇ İÇE Okulun Kurucu müdürü Esra Balaban “Anaokulumuz alternatif örnek olan bir doğal okul projesi. Amerika, Kanada ve Avrupa'da özellikle okul öncesi döneminde önemini her geçen gün aktarmaktadır. Bu program çocukların yaparak, yaşayarak öğrenmesini, Keşfetmesini, zihinsel fonksiyonların gelişmesi için özgür ve stressiz bir ortamda eğitim olanağı sağlar. Çocuklarımız burada doğayla iç içe hayatı öğrenecekler.  Bahçe anaokulunda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi programın yanı sıra Orman Okul programı uygulanır. Hem şehrin merkezinde hem de doğaya iç içe olan okulumuzda ön ve arka bahçemiz aynı zamanda çocuk kafemiz ile çocuklarımıza gelişmiş bir eğitim olanağı sunulur. Sınıflarımızı oluştururken maksimum 10 ve 15 kişilik olarak, çocukların doğduğu yıl ve aylar sınıf içi kız erkek öğrenci dağılımları göz önünde bulundurularak yapılır” dedi. ÇOK GÜZEL BİR OKUL Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Bizin atalarımızdan gelen fiziksel özelliklerimiz DNA genetik olarak aktarıyoruz. Bundan yüz binlerce sene önceden bütün fiziksel özellikler genetik dna bu güne taşınıyor. İşte kültürel öğelerde temel olarak aslında eğitimle taşınıyor. Bizim bu itibarla eğitimin en üst temel meselemiz olduğunu söyleyebiliriz. Eğitim sadece okulda başlamaz. Okul öncesinde başlar. Okul bittikten sonra da hayat boyunca devam eder. Ancak okul öncesi daha hayata yeni başlayan hayatı öğrenmeye çalışan çocuklarımız açısında okul öncesi eğitim büyük önem taşıyor. Ben açılıştan önce dolaştım gerçekten mutluluk duyduğumu söyleyebilirim. Ben burada Esra Balaban Hanımı ve Hanife Balaban Yılmaz'ı burada gösterdiği gayret ve başarılı okul açısından kendilerini tebrik ederim” dedi. Ardından açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleşti. Açılış sonrasında sınıflar gezildi. Ardından okula getirilen atlara çocuklar binerek okul bahçesinde gezdirildi.  Fahri Haner
Yeni hizmete giren Gölcük Özel Bahçe Anaokulunun açılışına atlarda dahil oldu. Açılış sonrasında minik öğrenciler atlara binerek okul bahçesinde dolaştırıldı.

Esra Balaban ve Hanife Balaban Yılmaz tarafından Gölcük'te farklı bir konsepte Gölcük Çiftlik Mahallesi Kazım Karabekir caddesinde yeni hizmete giren Özel Bahçe Anaokulu açılışı yapıldı. Açılışa, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul öğrencileri ile veliler katılım sağladılar. 

ÇOCUKLARIMIZ DOĞA İLE İÇ İÇE
Okulun Kurucu müdürü Esra Balaban “Anaokulumuz alternatif örnek olan bir doğal okul projesi. Amerika, Kanada ve Avrupa'da özellikle okul öncesi döneminde önemini her geçen gün aktarmaktadır. Bu program çocukların yaparak, yaşayarak öğrenmesini, Keşfetmesini, zihinsel fonksiyonların gelişmesi için özgür ve stressiz bir ortamda eğitim olanağı sağlar. Çocuklarımız burada doğayla iç içe hayatı öğrenecekler.  Bahçe anaokulunda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi programın yanı sıra Orman Okul programı uygulanır. Hem şehrin merkezinde hem de doğaya iç içe olan okulumuzda ön ve arka bahçemiz aynı zamanda çocuk kafemiz ile çocuklarımıza gelişmiş bir eğitim olanağı sunulur. Sınıflarımızı oluştururken maksimum 10 ve 15 kişilik olarak, çocukların doğduğu yıl ve aylar sınıf içi kız erkek öğrenci dağılımları göz önünde bulundurularak yapılır” dedi.

ÇOK GÜZEL BİR OKUL
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Bizin atalarımızdan gelen fiziksel özelliklerimiz DNA genetik olarak aktarıyoruz. Bundan yüz binlerce sene önceden bütün fiziksel özellikler genetik dna bu güne taşınıyor. İşte kültürel öğelerde temel olarak aslında eğitimle taşınıyor. Bizim bu itibarla eğitimin en üst temel meselemiz olduğunu söyleyebiliriz. Eğitim sadece okulda başlamaz. Okul öncesinde başlar. Okul bittikten sonra da hayat boyunca devam eder. Ancak okul öncesi daha hayata yeni başlayan hayatı öğrenmeye çalışan çocuklarımız açısında okul öncesi eğitim büyük önem taşıyor. Ben açılıştan önce dolaştım gerçekten mutluluk duyduğumu söyleyebilirim. Ben burada Esra Balaban Hanımı ve Hanife Balaban Yılmaz'ı burada gösterdiği gayret ve başarılı okul açısından kendilerini tebrik ederim” dedi. Ardından açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleşti. Açılış sonrasında sınıflar gezildi. Ardından okula getirilen atlara çocuklar binerek okul bahçesinde gezdirildi. 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.