BAHRİ YAVUZ BAŞKANLIĞI BIRAKTI !

16.05.2017 - 22:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAHRİ YAVUZ BAŞKANLIĞI BIRAKTI !

Kocaelispor kulüp başkanı Bahri Yavuz, başkanlığı bıraktığını açıkladı. Başkan Yavuz açıklamayı, Türkiye Gençlik Ödülleri gecesinde yaptı.

Yılın En İyi Spor Kulübü Başkanı seçilen Kocaelispor kulüp başkanı Bahri Yavuz,  öÖdülünü aldıktan sonra soruları yanıtladı. Kocaelispor başkanlığının kentin en büyük değerlerinden biri olduğunu söyledi. Başkanlıktan ayrılacağını, Kocaelispor'a bağlılığının devam edeceğinin altını çizen Başkan Yavuz, " Yarın yönetim kurulu toplantımız var. Hafta içinde bir basın toplantısı düzenleyerek, bu şehirde kim Kocaelispor' a destek oldu, kim kötülük yaptı, neler yaşadık hepsini açıklayacağım" dedi.  Başkan Yavuz, "Yeni başkan adayı çıkmazsa yine de bırakacakmısınız ?" ieklindeki soruya ise " Bu 3 yıl sonra da olabilir. Nasıl olacak ki ? Bu bir güç meselesi, imkan meselesi. Ben yıllarca bu taraftarın içinde yaşadım, onların neler hiğini biliyorum. O çocukların 10 saatlik o yoldan nasıl döndüklerini gördükçe içimiz yanıyor. Ben başkanalrı gibi telefonumu kapatıp bir şey olmamış gibi davranamam" dedi. 
Kocaelispor kulüp başkanı Bahri Yavuz, başkanlığı bıraktığını açıkladı. Başkan Yavuz açıklamayı, Türkiye Gençlik Ödülleri gecesinde yaptı.

Yılın En İyi Spor Kulübü Başkanı seçilen Kocaelispor kulüp başkanı Bahri Yavuz,  öÖdülünü aldıktan sonra soruları yanıtladı. Kocaelispor başkanlığının kentin en büyük değerlerinden biri olduğunu söyledi.

Başkanlıktan ayrılacağını, Kocaelispor'a bağlılığının devam edeceğinin altını çizen Başkan Yavuz, " Yarın yönetim kurulu toplantımız var. Hafta içinde bir basın toplantısı düzenleyerek, bu şehirde kim Kocaelispor' a destek oldu, kim kötülük yaptı, neler yaşadık hepsini açıklayacağım" dedi. 

Başkan Yavuz, "Yeni başkan adayı çıkmazsa yine de bırakacakmısınız ?" ieklindeki soruya ise " Bu 3 yıl sonra da olabilir. Nasıl olacak ki ? Bu bir güç meselesi, imkan meselesi. Ben yıllarca bu taraftarın içinde yaşadım, onların neler hiğini biliyorum. O çocukların 10 saatlik o yoldan nasıl döndüklerini gördükçe içimiz yanıyor. Ben başkanalrı gibi telefonumu kapatıp bir şey olmamış gibi davranamam" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.