LASTİK İŞ
ismail

BAKAN IŞIK'IN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Kocaeli 29.08.2016 - 18:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAKAN IŞIK'IN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Kızının nikahından bir gün sonra annesini kaybeden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ı Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere, bakanlar, milletvekilleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz günlerde kızı Sema’nın nikahında Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere devlet kademelerinin en üst düzeyindeki isimlerini İzmit’te ağırlayan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, nikahtan bir gün sonra annesi Mecbure Işık’ı (78) kaybetti. Tedavi gördüğü Medical Park Hastanesi’nde vefat eden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın annesi Mecbure Işık, Hereke'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi 6 çocuk annesi merhumenin evinin önünde helallik alınırken, daha sonra ise Kışladüzü Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere bakanlar ve hükümet yöneticileri katıldı. BAKANLAR KATILDI Törene Başbakan Yıldırım’ın yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bursa Valisi Münir Karaoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Çevre ve Ormancılık Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Baro Başkanı Sertif Gökçe, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Işık’ın talimatı üzerine cenazeye çelenk kabul edilmedi. Işık, çenek yerine 15 Temmuz Darbe Şehitleri için bağış yapılmasını istedi. Kılınan cenaze namazının ardından Merhum Tevfik Işık’ın eşi Mecbure Işık, Yukarı Hereke Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.  
Kızının nikahından bir gün sonra annesini kaybeden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ı Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere, bakanlar, milletvekilleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz günlerde kızı Sema’nın nikahında Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere devlet kademelerinin en üst düzeyindeki isimlerini İzmit’te ağırlayan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, nikahtan bir gün sonra annesi Mecbure Işık’ı (78) kaybetti. Tedavi gördüğü Medical Park Hastanesi’nde vefat eden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın annesi Mecbure Işık, Hereke'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi 6 çocuk annesi merhumenin evinin önünde helallik alınırken, daha sonra ise Kışladüzü Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere bakanlar ve hükümet yöneticileri katıldı.

BAKANLAR KATILDI

Törene Başbakan Yıldırım’ın yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bursa Valisi Münir Karaoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Çevre ve Ormancılık Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Baro Başkanı Sertif Gökçe, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Işık’ın talimatı üzerine cenazeye çelenk kabul edilmedi. Işık, çenek yerine 15 Temmuz Darbe Şehitleri için bağış yapılmasını istedi. Kılınan cenaze namazının ardından Merhum Tevfik Işık’ın eşi Mecbure Işık, Yukarı Hereke Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.