LASTİK İŞ

BAKAN IŞIK ''DÜŞMANLARI KENDİLERİNE ZARA VERECEK''

Gündem 28.03.2017 - 09:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAKAN IŞIK ''DÜŞMANLARI KENDİLERİNE ZARA VERECEK''

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışına katıldı.

“GEREĞİNİ YAPACAĞINIZI BİLİYORUM” Törende konuşan Bakan Işık, refandumda neden 'evet' denilmesini istediklerini anlattı. Bakan Işık, çift başlı yönetimin ortadan kaldırılarak hükümeti halkın doğrudan seçmesi gerektiğini söyleyerek, şöyle konuştu:  "16 Nisan da inşallah sizler istikrarı kalıcı hale getirecek düzenlemeleri sandıkta oylayacaksınız. Bizler diyoruz ki artık Türkiye istikrarı sandıkta sağlasın. Şuanda oluşan çift başlı yönetimi ortadan kaldırsın ve hükümeti halk doğrudan seçsin. Bu bir daha Türkiye de yok şu parti şöyle yaptı, bu parti böyle yaptı tartışmalarını ortadan kaldırsın. Bakınız ben şu anda Türkiye Cumhuriyeti'nin 63. Milli Savunma Bakanıyım. Hükümet de 65. Cumhuriyet hükümeti. ABD nin 240 yıllık tarihinde şunda 45'nci başkan görev yapıyor. 1.5 yılık hükümetlerle ülkenin rakipleriyle yarışması mümkün olailir mi ? İnşallah sizler inanıyorum ki 16 Nisan'da en güzelini yapacaksınız. Bizler sizden aldığımız emanetin gereğini yapmak için inanın gece gündüz çalışıyoruz. Size layık olmak için yavrularımıza gelecek kuşaklarımıza çok daha güçlü bir Türkiye bırakabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye her alanda çok önemli hamleler yaptı. Ama sistemimizi kalıcı istikrar temelinde yeniden yapılandırmazsak yarın tekrar istikrarsızlık dönemlerine dönme riskini bertaraf edemeyiz. Bunun için sizlerin gereğini yapacağınıza inanıyorum."
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışına katıldı.

“GEREĞİNİ YAPACAĞINIZI BİLİYORUM”
Törende konuşan Bakan Işık, refandumda neden 'evet' denilmesini istediklerini anlattı. Bakan Işık, çift başlı yönetimin ortadan kaldırılarak hükümeti halkın doğrudan seçmesi gerektiğini söyleyerek, şöyle konuştu:  "16 Nisan da inşallah sizler istikrarı kalıcı hale getirecek düzenlemeleri sandıkta oylayacaksınız. Bizler diyoruz ki artık Türkiye istikrarı sandıkta sağlasın. Şuanda oluşan çift başlı yönetimi ortadan kaldırsın ve hükümeti halk doğrudan seçsin. Bu bir daha Türkiye de yok şu parti şöyle yaptı, bu parti böyle yaptı tartışmalarını ortadan kaldırsın. Bakınız ben şu anda Türkiye Cumhuriyeti'nin 63. Milli Savunma Bakanıyım. Hükümet de 65. Cumhuriyet hükümeti. ABD nin 240 yıllık tarihinde şunda 45'nci başkan görev yapıyor. 1.5 yılık hükümetlerle ülkenin rakipleriyle yarışması mümkün olailir mi ? İnşallah sizler inanıyorum ki 16 Nisan'da en güzelini yapacaksınız. Bizler sizden aldığımız emanetin gereğini yapmak için inanın gece gündüz çalışıyoruz. Size layık olmak için yavrularımıza gelecek kuşaklarımıza çok daha güçlü bir Türkiye bırakabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye her alanda çok önemli hamleler yaptı. Ama sistemimizi kalıcı istikrar temelinde yeniden yapılandırmazsak yarın tekrar istikrarsızlık dönemlerine dönme riskini bertaraf edemeyiz. Bunun için sizlerin gereğini yapacağınıza inanıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.