LASTİK İŞ

BAKAN IŞIK'TAN RAMAZAN ÇIKARTMASI !

Asayiş 29.06.2015 - 09:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAKAN IŞIK'TAN RAMAZAN ÇIKARTMASI !

AK Parti Kocaeli Milletvekili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gölcük’te Ramazan ayı nedeniyle bazı ailelere ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Işık Gölcük’te Bağdat Camii’nde teravih namazı kıldı.

RAMAZAN’DA EV ZİYARETLERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Ramazan ziyaretleri programında Gölcük’te iftar saatinde ve sonrasında iki ev ziyareti gerçekleştirdi. Fikri Işık’a gizli tutulan bu ziyaretleri sırasında Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. AK Parti Milletvekili Fikri Işık’ın gerçekleştirdiği bu ev ziyaretleri sonrasında programa katılanlar Gölcük Bağdat Camii’nde teravih namazını kıldı.   EMEKLİ ZAMMIYLA DEVLETİN KASASINDAN 8 KATRİLYON ÇIKACAK AK Parti Kocaeli Milletvekili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gölcük’te gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sonrasında Gölcük’te Bağdat Camii’nde teravih namazı öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Bağdat Camii bahçesinde gerçekleşen vatandaşlarla sohbet sırasında Işık ilginç konulara değindi. Işık “Önümüzde bir Yunanistan örneği var. Bundan herkes gereken dersi almalı. Eskiden olmayan birçok şeyi Ak Parti hükümeti gerçekleştirdi. Öğrencilerimize ücretsiz kitap ve tablet veriyoruz. Geçmiş dönemlerde vatandaşlarımız hastanelerde birçok sıkıntılar yaşıyordu. Bugün bu sıkıntılar artık yaşanmıyor. Gölcük’te Devlet Hastanesi önümüzdeki günlerde ihalesi tamamlandığında yapımına başlayacak. Bunlar yeterli mi? Tabii ki yeterli değil. Fakat emeklilere verdiğimiz zam için devletin kasasından bir yılda 8 katrilyon para çıkacak. 550 Milletvekilinin maaşlarını vermeseniz 12 milyon emekliye ancak 70 krş zam yansır. Emekli maaşları geçmişte yapılan hatalar nedeniyle bugün maalesef bu durumda” dedi. FORD OTOSAN’DA ÜRETİM DURMAMALI Vatandaşlardan birisinin sorusu üzerine Ford Otosan fabrikasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle görüşünü Fikri Işık “Ford Otosan’da üretim durmamalı. Üretim için söz verilen yerler var.  Başka ülkeler Türkiye’de üretim dursun diye dört gözle bekliyorlar. Türkiye’de üretim dursun diye başka ülkelerden bu greve bilinçli destek verildi. Ülkemizde yapılan bu grevler nedeniyle dış piyasalarda sorun yaşarsak, ileride telafisi olmayan ciddi sıkıntılar yaşabiliriz. Bu nedenle bu sorunlar mutabakata varılarak çözülmelidir” dedi.  
AK Parti Kocaeli Milletvekili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gölcük’te Ramazan ayı nedeniyle bazı ailelere ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Işık Gölcük’te Bağdat Camii’nde teravih namazı kıldı.

RAMAZAN’DA EV ZİYARETLERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Ramazan ziyaretleri programında Gölcük’te iftar saatinde ve sonrasında iki ev ziyareti gerçekleştirdi. Fikri Işık’a gizli tutulan bu ziyaretleri sırasında Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. AK Parti Milletvekili Fikri Işık’ın gerçekleştirdiği bu ev ziyaretleri sonrasında programa katılanlar Gölcük Bağdat Camii’nde teravih namazını kıldı.

 

EMEKLİ ZAMMIYLA DEVLETİN

KASASINDAN 8 KATRİLYON ÇIKACAK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gölcük’te gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sonrasında Gölcük’te Bağdat Camii’nde teravih namazı öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Bağdat Camii bahçesinde gerçekleşen vatandaşlarla sohbet sırasında Işık ilginç konulara değindi. Işık “Önümüzde bir Yunanistan örneği var. Bundan herkes gereken dersi almalı. Eskiden olmayan birçok şeyi Ak Parti hükümeti gerçekleştirdi. Öğrencilerimize ücretsiz kitap ve tablet veriyoruz. Geçmiş dönemlerde vatandaşlarımız hastanelerde birçok sıkıntılar yaşıyordu. Bugün bu sıkıntılar artık yaşanmıyor. Gölcük’te Devlet Hastanesi önümüzdeki günlerde ihalesi tamamlandığında yapımına başlayacak. Bunlar yeterli mi? Tabii ki yeterli değil. Fakat emeklilere verdiğimiz zam için devletin kasasından bir yılda 8 katrilyon para çıkacak. 550 Milletvekilinin maaşlarını vermeseniz 12 milyon emekliye ancak 70 krş zam yansır. Emekli maaşları geçmişte yapılan hatalar nedeniyle bugün maalesef bu durumda” dedi.

FORD OTOSAN’DA ÜRETİM DURMAMALI

Vatandaşlardan birisinin sorusu üzerine Ford Otosan fabrikasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle görüşünü Fikri Işık “Ford Otosan’da üretim durmamalı. Üretim için söz verilen yerler var.  Başka ülkeler Türkiye’de üretim dursun diye dört gözle bekliyorlar. Türkiye’de üretim dursun diye başka ülkelerden bu greve bilinçli destek verildi. Ülkemizde yapılan bu grevler nedeniyle dış piyasalarda sorun yaşarsak, ileride telafisi olmayan ciddi sıkıntılar yaşabiliriz. Bu nedenle bu sorunlar mutabakata varılarak çözülmelidir” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.