LASTİK İŞ
ismail

BAKAN IŞIK ''YENİ HASTANE YAPILACAK''

Sağlık 13.10.2016 - 19:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAKAN IŞIK ''YENİ HASTANE YAPILACAK''

Milli Savunma Bakanı ikri Işık, Pazar günü Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Donanma Hizmet Binasını ziyaret etti.

Bakan Işık Askeri hastanelerin Sağlık bakanlığına bağlanmasından sonraki süreçte yaşanan değişimleri yerinde incelemek için Donanma Hizmet Binasını ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işık’a Kocaeli il Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,  Kaymakam Adem Yazıcı, , Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli il Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, Kamu Hastaneler Birliği Kocaeli Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’ te eşlik etti. Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Yüksel Pehlevan Milli Savunma Bakanı Işık’ın bulunduğu protokole hastaneyle ilgili sunum yaptı. HASTANE YAPILACAK Askeriye içerinideki Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ek binasının daha rantabıl nasıl kullanılacağı hakkında fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Bakan ışık “Ek binanın batandaşlarımızın daha sağlıklı kullanması için çalışmalarımız başladı. Gölcük Necati Çelik devlet hastanesinin yeni binasının yapımıyla alakalı ihale sürecinde sorun yaşadık. O sorunu da çözdük Aralık ayı itibari ile yeni bina çalışmaları başlayacak. Merkezde bulunan Semt polikliniği ve Verem Savaşıda içerisine alacak projeyi hayata geçireceğiz. Gölcük’ün sağlıkta yatırımları devam ediyor” dedi.
Milli Savunma Bakanı ikri Işık, Pazar günü Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Donanma Hizmet Binasını ziyaret etti.

Bakan Işık Askeri hastanelerin Sağlık bakanlığına bağlanmasından sonraki süreçte yaşanan değişimleri yerinde incelemek için Donanma Hizmet Binasını ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işık’a Kocaeli il Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,  Kaymakam Adem Yazıcı, , Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli il Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, Kamu Hastaneler Birliği Kocaeli Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’ te eşlik etti. Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Yüksel Pehlevan Milli Savunma Bakanı Işık’ın bulunduğu protokole hastaneyle ilgili sunum yaptı.

HASTANE YAPILACAK

Askeriye içerinideki Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ek binasının daha rantabıl nasıl kullanılacağı hakkında fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Bakan ışık “Ek binanın batandaşlarımızın daha sağlıklı kullanması için çalışmalarımız başladı. Gölcük Necati Çelik devlet hastanesinin yeni binasının yapımıyla alakalı ihale sürecinde sorun yaşadık. O sorunu da çözdük Aralık ayı itibari ile yeni bina çalışmaları başlayacak. Merkezde bulunan Semt polikliniği ve Verem Savaşıda içerisine alacak projeyi hayata geçireceğiz. Gölcük’ün sağlıkta yatırımları devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.