LASTİK İŞ
ismail

BAKAN KOCA''EVİMİZDE KALALIM''

Sağlık 19.11.2020 - 14:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAKAN KOCA''EVİMİZDE KALALIM''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, alınan yeni tedbirlerin amacının, hastalığın yayılımını azaltmak olduğunu belirterek, "Mümkün olduğu kadar evimizde kalalım" dedi.

Sağlık Bakanı Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlere ilişkin Twitter'daki hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, "Salgına karşı zorunlu tedbirler tekrar hayatımızda. Zorunlu tedbirlerin amacı hareketliliği, dolayısıyla hastalığın yayılmasını ve hastanelerin yükünü azaltmaktır. Tedbirlerin amacına gönüllü olarak da destek verelim. Hareketliliği azaltalım. Mümkün olduğu kadar evimizde kalalım" dedi. 'İNFLUENZA GÖRÜLMEDİ, BU DÖNEMİN MEVSİMSEL GRİBİ ARTIK COVİD' Bakan Koca, Sağlık Bakanlığı'nın her yılın 42'nci haftasında influenza (grip) taraması yaptığını belirterek, 47'nci hafta olduğu halde influenzanın görülmediğini kaydetti. Koca, "5 haftadır tarıyoruz bu dönemde daha yok. Her yıl şu dönemde çocuk poliklinikleri üst solunum yolu enfeksiyonundan geçmez biliyorsunuz. Şu an çocuk poliklinikleri çok sakindir ve yoğun olan erişkin, dahili polikilinkleri daha fazla. Çünkü Covid daha fazla. Bu dönemin mevsimsel gribi artık Covid" dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, alınan yeni tedbirlerin amacının, hastalığın yayılımını azaltmak olduğunu belirterek, "Mümkün olduğu kadar evimizde kalalım" dedi.

Sağlık Bakanı Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlere ilişkin Twitter'daki hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, "Salgına karşı zorunlu tedbirler tekrar hayatımızda. Zorunlu tedbirlerin amacı hareketliliği, dolayısıyla hastalığın yayılmasını ve hastanelerin yükünü azaltmaktır. Tedbirlerin amacına gönüllü olarak da destek verelim. Hareketliliği azaltalım. Mümkün olduğu kadar evimizde kalalım" dedi.

'İNFLUENZA GÖRÜLMEDİ, BU DÖNEMİN MEVSİMSEL GRİBİ ARTIK COVİD'
Bakan Koca, Sağlık Bakanlığı'nın her yılın 42'nci haftasında influenza (grip) taraması yaptığını belirterek, 47'nci hafta olduğu halde influenzanın görülmediğini kaydetti. Koca, "5 haftadır tarıyoruz bu dönemde daha yok. Her yıl şu dönemde çocuk poliklinikleri üst solunum yolu enfeksiyonundan geçmez biliyorsunuz. Şu an çocuk poliklinikleri çok sakindir ve yoğun olan erişkin, dahili polikilinkleri daha fazla. Çünkü Covid daha fazla. Bu dönemin mevsimsel gribi artık Covid" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.