LASTİK İŞ

BAKAN KOCA''HES'İ HEMEN İNDİRİN''

Sağlık 29.09.2020 - 17:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAKAN KOCA''HES'İ HEMEN İNDİRİN''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasının mutlaka kullanılması yönünde uyarıda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda, HES uygulamasının bölgesel olarak vaka bilgileri içerdiğini ve uygulamanın mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi. Bakan Koca, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, “İçeride risk var mı? Girip çıkacağınız her yer için güncel corona virüsü pozitif vaka uyarısı HES’te. Kullanmıyorsanız, uygulamayı hemen indirin” dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasının mutlaka kullanılması yönünde uyarıda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda, HES uygulamasının bölgesel olarak vaka bilgileri içerdiğini ve uygulamanın mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi.

Bakan Koca, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, “İçeride risk var mı? Girip çıkacağınız her yer için güncel corona virüsü pozitif vaka uyarısı HES’te. Kullanmıyorsanız, uygulamayı hemen indirin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.