BAKAN KOCA''KOCAELİ'DE 410 VAKA VAR''

Gündem 01.04.2020 - 20:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAKAN KOCA''KOCAELİ'DE 410 VAKA VAR''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre virüsün dağılımını açıkladı. Kocaeli hastalık dağılımında 410 Hasta ile beşinci sırada yer aldığını belirtti..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre virüsün dağılımını açıkladı. Kocaeli hastalık dağılımında 410 Hasta ile dördüncü sırada yer aldığını belirtti.. İLLERİ AÇIKLADI Bugüne kadar illerimizdeki dağılımı göstermemiştik. İtalya bunun benzerini yaptı, bir bölgeden bütün İtalya’ya virüsün yayılmasına sebep oldu. Biz de bu hatayı işlemek istemedik. Bütün illerimizde artık virüsün olduğunu biliyoruz. Burada görülen ön planda daha çok vaka İstanbul’da. İStanbul’daki vaka sayısı 8 bin 852, yüzde 60’lara yakın. Onu İzmir izliyor, onu 713 vakayla Ankara, 582 vakayla Konya ve Kocaeli izliyor. Kocaeli'de 410 hasta var. Yaşamını yitiren 7 kişi var.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre virüsün dağılımını açıkladı. Kocaeli hastalık dağılımında 410 Hasta ile beşinci sırada yer aldığını belirtti..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre virüsün dağılımını açıkladı. Kocaeli hastalık dağılımında 410 Hasta ile dördüncü sırada yer aldığını belirtti..

İLLERİ AÇIKLADI

Bugüne kadar illerimizdeki dağılımı göstermemiştik. İtalya bunun benzerini yaptı, bir bölgeden bütün İtalya’ya virüsün yayılmasına sebep oldu.

Biz de bu hatayı işlemek istemedik. Bütün illerimizde artık virüsün olduğunu biliyoruz. Burada görülen ön planda daha çok vaka İstanbul’da. İStanbul’daki vaka sayısı 8 bin 852, yüzde 60’lara yakın. Onu İzmir izliyor, onu 713 vakayla Ankara, 582 vakayla Konya ve Kocaeli izliyor. Kocaeli'de 410 hasta var. Yaşamını yitiren 7 kişi var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.