LASTİK İŞ

BAKAN KOCA , KOCAELİ'Nİ SORDU !..

Sağlık 21.11.2020 - 13:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAKAN KOCA , KOCAELİ'Nİ SORDU !..

Sağlık Bakanı FAhrettin Koca, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile görüşerek, Kocaeli'ndeki son durum ve hastanelerin durumu hakkında bilgi aldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile görüştü.

Koronavirüs dünyada ve ülkemizde kritik bir şekilde yayılmaya devam ediyor. İlimizde de vaka yoğunluğu hiç iç açıcı değil. Açıklanan günlük koronavirüs tablosuna göre son 24 saatte 156 bin 642 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 103 kişiye hastalık tanısı konuldu, 141 kişi hayatını kaybetti. Kocaeli, koronavirüs vakalarındaki ciddi artış olan illerden birisi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ilimizdeki son durumla alakalı bilgi almak için Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ve ciddi artış gösteren diğer İl Sağlık Müdürleriyle video konferans şeklinde görüştü. “EK TEDBİRLERİ ELE ALDIK” Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu görüşmeyi sosyal medya üzerinden duyurdu ve paylaşımında şunları söyledi: “İZMİR, BURSA, KOCAELİ, GAZİANTEP, KAHRAMANMARAŞ, DENİZLİ, SİVAS il sağlık müdürleriyle yaptığımız video konferans görüşmelerinde, salgının son durumunu, yeni kısıtlamalardan beklenen sonuçları, ek tedbirleri ele aldık. Hasta yükümüzü ve filyasyon çalışmalarımızı gözden geçirdik.”
Sağlık Bakanı FAhrettin Koca, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile görüşerek, Kocaeli'ndeki son durum ve hastanelerin durumu hakkında bilgi aldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile görüştü.

Koronavirüs dünyada ve ülkemizde kritik bir şekilde yayılmaya devam ediyor. İlimizde de vaka yoğunluğu hiç iç açıcı değil. Açıklanan günlük koronavirüs tablosuna göre son 24 saatte 156 bin 642 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 103 kişiye hastalık tanısı konuldu, 141 kişi hayatını kaybetti.

Kocaeli, koronavirüs vakalarındaki ciddi artış olan illerden birisi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ilimizdeki son durumla alakalı bilgi almak için Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ve ciddi artış gösteren diğer İl Sağlık Müdürleriyle video konferans şeklinde görüştü.
“EK TEDBİRLERİ ELE ALDIK”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu görüşmeyi sosyal medya üzerinden duyurdu ve paylaşımında şunları söyledi:
“İZMİR, BURSA, KOCAELİ, GAZİANTEP, KAHRAMANMARAŞ, DENİZLİ, SİVAS il sağlık müdürleriyle yaptığımız video konferans görüşmelerinde, salgının son durumunu, yeni kısıtlamalardan beklenen sonuçları, ek tedbirleri ele aldık. Hasta yükümüzü ve filyasyon çalışmalarımızı gözden geçirdik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.