LASTİK İŞ

BAKAN KOCA TÜRKİYE'DE Kİ ÖLÜM ORANLARINI AÇIKLADI

Gündem 28.05.2020 - 14:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAKAN KOCA TÜRKİYE'DE Kİ ÖLÜM ORANLARINI AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Corona virüsü süreciyle ilgili ABD eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Matthew Bryza'nın Türkiye ile ilgili açıklamasını alıntıladı.

Koca "Ölüm oranları da Ankara'nın başarısını ortaya koyuyor. Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre 26 Mayıs itibarıyla Türkiye'de ölüm oranı yüzde 2,8. Bu oran İngiltere'de 14,1. İtalya'da 14,3. Fransa'da 15,5. ABD'de ise 5,9" ifadelerini paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yaptı. ABD eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Matthew Bryza’nın açıklamasını alıntılayan Koca’nın paylaşımı şöyle: * Ölüm oranları da Ankara’nın başarısını ortaya koyuyor. Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre 26 Mayıs itibarıyla Türkiye’de ölüm oranı yüzde 2,8. Bu oran İngiltere’de 14,1. İtalya’da 14,3. Fransa’da 15,5. ABD’de ise 5,9. ÖNEMLİ UYARI Koca’nın bir önceki tweetinde ise önemli bir uyarı yer aldı. Koca’nın mesajı şöyle: * Bugünlerde adımlarımızı ölçerek atalım. Risk, devam ediyor. Sosyal mesafeyi 1,5 metrede tutmak için dikkatli olalım, maskeyi kuralına uygun şekilde takalım. * Maske ve sosyal mesafe, iki tedbir birlikteyken tam tedbirdir. * Riskin nereden geleceği hiç belli olmaz. Maskeyle yetinmeyelim.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Corona virüsü süreciyle ilgili ABD eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Matthew Bryza'nın Türkiye ile ilgili açıklamasını alıntıladı.

Koca "Ölüm oranları da Ankara'nın başarısını ortaya koyuyor. Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre 26 Mayıs itibarıyla Türkiye'de ölüm oranı yüzde 2,8. Bu oran İngiltere'de 14,1. İtalya'da 14,3. Fransa'da 15,5. ABD'de ise 5,9" ifadelerini paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yaptı. ABD eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Matthew Bryza’nın açıklamasını alıntılayan Koca’nın paylaşımı şöyle:

* Ölüm oranları da Ankara’nın başarısını ortaya koyuyor. Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre 26 Mayıs itibarıyla Türkiye’de ölüm oranı yüzde 2,8. Bu oran İngiltere’de 14,1. İtalya’da 14,3. Fransa’da 15,5. ABD’de ise 5,9.

ÖNEMLİ UYARI

Koca’nın bir önceki tweetinde ise önemli bir uyarı yer aldı. Koca’nın mesajı şöyle:

* Bugünlerde adımlarımızı ölçerek atalım. Risk, devam ediyor. Sosyal mesafeyi 1,5 metrede tutmak için dikkatli olalım, maskeyi kuralına uygun şekilde takalım.

* Maske ve sosyal mesafe, iki tedbir birlikteyken tam tedbirdir.

* Riskin nereden geleceği hiç belli olmaz. Maskeyle yetinmeyelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.