LASTİK İŞ
ismail

BAKAN KOCA ‘'VİRÜS KOCAELİ'DE 5. HAFTADA YÜKSELDİ''

Sağlık 09.07.2020 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAKAN KOCA ‘'VİRÜS KOCAELİ'DE 5. HAFTADA YÜKSELDİ''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli'nde korona virüsün kaçıncı hafta salgının pik yaptığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli'nde korona virüsün kaçıncı hafta salgının pik yaptığını açıkladı. Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Bakan Koca, bazı illerde salgının pik yaptığını belirtti; "Mücadelenin uzunluğu tüm dünyada olduğu gibi kısmen bizde de rehavete yol açtı. Son 10 gün içinde gerileme gösterdiğimiz yerden toparlayabileceğimizi de kanıtladık. Yeni vaka sayılarının neden bu seviyede kaldığının sebebi belli. Diyarbakır, Adana, Konya, Gaziantep, Urfa başta olmak üzere bazı yerlerde hastalık pik seviyesine ulaşıyor" ifadelerini kullandı.    ANADOLU’DA BİRİNCİ DALGA DEVAM EDİYOR Koca İstanbul başta olmak üzere diğer illerdeki durumu ise şu ifadelerle açıkladı: İllerimizin pik yapma durumunu gösteren tabloda, İstanbul’un piki tamamladığını, giderek aşağı düşen bir tablo olduğunu görüyoruz. Ama Anadolu’daki illerimizin bu piki daha tamamlamadığını gösteren, Eskişehir, Sakarya ve Ankara gibi bu piki tamamlamadığını, yeni yeni pik dalgasına ulaştığını görmüş oluyoruz.   KOCAELİ'DE 5 HAFTA PİK YAPTI İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir illerimizde 5. haftada piki yaptığımızı görüyoruz. Ama Anadolu’daki illerimizde, Trabzon 6. haftada, Kayseri 7. haftada, diğer illerimizde 14., 15., 16. ve 17. haftalarda piki oluşturma döneminde olduğunu görüyoruz
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli'nde korona virüsün kaçıncı hafta salgının pik yaptığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli'nde korona virüsün kaçıncı hafta salgının pik yaptığını açıkladı. Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Bakan Koca, bazı illerde salgının pik yaptığını belirtti; "Mücadelenin uzunluğu tüm dünyada olduğu gibi kısmen bizde de rehavete yol açtı. Son 10 gün içinde gerileme gösterdiğimiz yerden toparlayabileceğimizi de kanıtladık. Yeni vaka sayılarının neden bu seviyede kaldığının sebebi belli. Diyarbakır, Adana, Konya, Gaziantep, Urfa başta olmak üzere bazı yerlerde hastalık pik seviyesine ulaşıyor" ifadelerini kullandı. 

 

ANADOLU’DA BİRİNCİ DALGA DEVAM EDİYOR

Koca İstanbul başta olmak üzere diğer illerdeki durumu ise şu ifadelerle açıkladı: İllerimizin pik yapma durumunu gösteren tabloda, İstanbul’un piki tamamladığını, giderek aşağı düşen bir tablo olduğunu görüyoruz. Ama Anadolu’daki illerimizin bu piki daha tamamlamadığını gösteren, Eskişehir, Sakarya ve Ankara gibi bu piki tamamlamadığını, yeni yeni pik dalgasına ulaştığını görmüş oluyoruz.

 

KOCAELİ'DE 5 HAFTA PİK YAPTI

İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir illerimizde 5. haftada piki yaptığımızı görüyoruz. Ama Anadolu’daki illerimizde, Trabzon 6. haftada, Kayseri 7. haftada, diğer illerimizde 14., 15., 16. ve 17. haftalarda piki oluşturma döneminde olduğunu görüyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.