LASTİK İŞ

BAKAN SELÇUK ÖĞRETMENLER İLE YALI EVLERİNDE BULUŞTU

Eğitim 17.08.2020 - 13:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAKAN SELÇUK ÖĞRETMENLER İLE YALI EVLERİNDE BULUŞTU

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Değirmendere Yalı evlerinde öğretmenler ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyari Mert, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen eşlik etti. Depremi yaşayan ve yakınlarını kaybeden Öğretmeler ile Yalı Evlerinde bir araya gelen Bakan Selçuk, “17 Ağustos depreminde yaşamını yitiren eğitimcilerimizi bir kez daha rahmet ile anıyorum. Sizler o günleri yaşayan eğitimcilerimizsiniz. Allah bir daha o günleri göstermesin”dedi. OKULLARI BİRLİKTE AÇACAĞIZ Eğitimcilerin sınıflarındaki her bir öğrencinin gözünün içine bakıp derse öyle başladığını ifade eden Bakan Selçuk, “bunun böyle devam etmesi ve okulların yüz yüze eğitimle açılabilmesi için herkesi sorumlu olmaya davet ederek, "okulları birlikte açacağız" dediklerini ve bu sorumluluğu paylaşmak istediklerini belirtti. Bu süreçte Bakanlık olarak okulların sağlık ve güvenle açılabilmesi için sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan, maske tedariği, fiziki ve sosyal yeterlilikler hususunda tüm detayları çalıştıklarını, hazırlıkları ve standartları da tamamladıklarını anlatan Selçuk, uzun süreden beri Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kuruluyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yaptıkları görüşmeler neticesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına nasıl başlanacağıyla ilgili kararları olgunlaştırdıklarını” söyledi. Bakan Selçuk öğretmenlere hediye takdim ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Değirmendere Yalı evlerinde öğretmenler ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyari Mert, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen eşlik etti.

Depremi yaşayan ve yakınlarını kaybeden Öğretmeler ile Yalı Evlerinde bir araya gelen Bakan Selçuk, “17 Ağustos depreminde yaşamını yitiren eğitimcilerimizi bir kez daha rahmet ile anıyorum. Sizler o günleri yaşayan eğitimcilerimizsiniz. Allah bir daha o günleri göstermesin”dedi.

OKULLARI BİRLİKTE AÇACAĞIZ
Eğitimcilerin sınıflarındaki her bir öğrencinin gözünün içine bakıp derse öyle başladığını ifade eden Bakan Selçuk, “bunun böyle devam etmesi ve okulların yüz yüze eğitimle açılabilmesi için herkesi sorumlu olmaya davet ederek, "okulları birlikte açacağız" dediklerini ve bu sorumluluğu paylaşmak istediklerini belirtti. Bu süreçte Bakanlık olarak okulların sağlık ve güvenle açılabilmesi için sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan, maske tedariği, fiziki ve sosyal yeterlilikler hususunda tüm detayları çalıştıklarını, hazırlıkları ve standartları da tamamladıklarını anlatan Selçuk, uzun süreden beri Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kuruluyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yaptıkları görüşmeler neticesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına nasıl başlanacağıyla ilgili kararları olgunlaştırdıklarını” söyledi.
Bakan Selçuk öğretmenlere hediye takdim ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.