LASTİK İŞ

BAKAN SOYLU ''ÇUKUR''U GÖRDÜ

28.10.2019 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAKAN SOYLU ''ÇUKUR''U GÖRDÜ

10 yıllık Yeni Gölcük’de, Belki de on defa şu cümlede yazı kaleme almışlığımız vardır “Bu ülkeye, Kurtlar Vadisi, Televole gibi program ve dizilerin verdiği zararı Yunan istihbarat servisi bile verememiştir”.. Bu ve benzeri programları izleyen gençlerimiz,gördükleri izledikleri karekterlere özenmeye başlamış, Sokaklar Polat Alemdar’lar ile dolmuştur” Yıllar sonra da olsa, Bir İçişleri Bakanımız bu sözlerimizi teyit etti.. İçişelri Bakanı Süleyman Soylu, Önceki gün bir konuşmasında aynen şu tabiri kullandı “ Lanet bir dizi var adı ÇUKUR diye.onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun bize hakkaten lanet yani. Bir de adana sıfır bir diye bir dizi var.yani ikisinin etki alanı kadar etki oluşturamıyorsak hakkaten yazıklar olsun bize” İster itiraf deyin, İster geç anlaşılmış bir konu ama Bakan Soylu’nun sözleri yüzde yüz doğru.. Silaların susmadığı, Bir önceki bölümde ölenin, Bir sonraki bölümde canlandığı !.. Devletin, polisin, kanununun yokmuş ! gibi gösterildiği bu diziler, Türk milletinin geleceği olan gençlerimiz için en büyük tehlikedir.. Rakı bardağını sansürleyen RTÜK, Bir bölümünde 50 adamın öldüğü, Eroin imalatının açık açık gösterildiği, Cezaevlerinin yol geçen olarak tantıldığı bu dizilere mutlaka ama mutlaka önlem almalıdır..

10 yıllık Yeni Gölcük’de,

Belki de on defa şu cümlede yazı kaleme almışlığımız vardır

“Bu ülkeye, Kurtlar Vadisi, Televole gibi program ve dizilerin verdiği zararı Yunan istihbarat servisi bile verememiştir”..

Bu ve benzeri programları izleyen gençlerimiz,gördükleri izledikleri karekterlere özenmeye başlamış,

Sokaklar Polat Alemdar’lar ile dolmuştur”

Yıllar sonra da olsa,

Bir İçişleri Bakanımız bu sözlerimizi teyit etti..

İçişelri Bakanı Süleyman Soylu,

Önceki gün bir konuşmasında aynen şu tabiri kullandı

“ Lanet bir dizi var adı ÇUKUR diye.onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun bize hakkaten lanet yani. Bir de adana sıfır bir diye bir dizi var.yani ikisinin etki alanı kadar etki oluşturamıyorsak hakkaten yazıklar olsun bize”

İster itiraf deyin,
İster geç anlaşılmış bir konu ama Bakan Soylu’nun sözleri yüzde yüz doğru..

Silaların susmadığı,

Bir önceki bölümde ölenin,

Bir sonraki bölümde canlandığı !..

Devletin, polisin, kanununun yokmuş ! gibi gösterildiği bu diziler,

Türk milletinin geleceği olan gençlerimiz için en büyük tehlikedir..

Rakı bardağını sansürleyen RTÜK,

Bir bölümünde 50 adamın öldüğü,

Eroin imalatının açık açık gösterildiği,

Cezaevlerinin yol geçen olarak tantıldığı bu dizilere mutlaka ama mutlaka önlem almalıdır..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.