LASTİK İŞ
ismail

BAKAN VARANK'DAN SEZER'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

23.02.2019 - 15:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAKAN VARANK'DAN SEZER'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayi çarşısının açılışında Ak PArti Belediye Başkan adayı Yıldırım Sezer hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Sanayi Çarşısı ve Galericiler Sitesi'nin açılışı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapıldı. Açılışda bir konuşma yapan Bakan Varank, projeyi gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ederken, Ak Parti'nin Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer'den de övgüyle bahsetti.  Sezer'in eğitimli ve sosyla yönü çok kuvvetli bir isim olduğunu belirten Bakan Varank " Mehmet Ellibeş başkanımız Gölcük'e 15 yıl hizmet etti. Şimdi bayrağı , adayımız Avukat Ali Yıldırım Sezer alacak. Sezer, eğitimli ve sosyal yönleri çok kuvvetli bir kardeşimiz. Gölcük'de daha bir çok büyük projeye imza atacağına inanıyoruz. Gölcük, çok daha yaşanabilir ve gelişmiş bir kentimiz haline gelecektir" dedi.  “ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN” Bakan Varank sözlerini, “20 sene önce depremi yaşayan Kocaeli küllerinden yeniden doğdu. Üretimin lokomotifi Kocaeli'yi çok önemsiyoruz. 25 Milyar lira yatırım yaptık. Kocaeli ülkemizin kalkınmasında başrolde yer aldı. Kocaeli örnek kentlerimizden biri. Biz bu başarılara önümüzdeki dönemlerde de imza atılmasını istiyoruz. Mehmet Ellibeş'in 40 yılı aşkındır belediyecilik hizmeti var. Nice güzel işlere imza attı. Hizmet bayrağını Gölcük'ün evladı olan Ali Yıldırım Sezer kardeşimize devredecek. Kocaeli büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde yeni bir hizmet döneminin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye sonlandırdı. 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayi çarşısının açılışında Ak PArti Belediye Başkan adayı Yıldırım Sezer hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Sanayi Çarşısı ve Galericiler Sitesi'nin açılışı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapıldı.

Açılışda bir konuşma yapan Bakan Varank, projeyi gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ederken, Ak Parti'nin Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer'den de övgüyle bahsetti. 

Sezer'in eğitimli ve sosyla yönü çok kuvvetli bir isim olduğunu belirten Bakan Varank " Mehmet Ellibeş başkanımız Gölcük'e 15 yıl hizmet etti. Şimdi bayrağı , adayımız Avukat Ali Yıldırım Sezer alacak. Sezer, eğitimli ve sosyal yönleri çok kuvvetli bir kardeşimiz. Gölcük'de daha bir çok büyük projeye imza atacağına inanıyoruz. Gölcük, çok daha yaşanabilir ve gelişmiş bir kentimiz haline gelecektir" dedi. 

“ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”
Bakan Varank sözlerini, “20 sene önce depremi yaşayan Kocaeli küllerinden yeniden doğdu. Üretimin lokomotifi Kocaeli'yi çok önemsiyoruz. 25 Milyar lira yatırım yaptık. Kocaeli ülkemizin kalkınmasında başrolde yer aldı. Kocaeli örnek kentlerimizden biri. Biz bu başarılara önümüzdeki dönemlerde de imza atılmasını istiyoruz. Mehmet Ellibeş'in 40 yılı aşkındır belediyecilik hizmeti var. Nice güzel işlere imza attı. Hizmet bayrağını Gölcük'ün evladı olan Ali Yıldırım Sezer kardeşimize devredecek. Kocaeli büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde yeni bir hizmet döneminin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.