BAL ÜRETİCİLERİ MEMNUN DEĞİL

Ekonomi 21.01.2019 - 17:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAL ÜRETİCİLERİ MEMNUN DEĞİL

Balın üretimin ardından aracılar vesilesi ile tüketicilerle buluşması çok pahalıya geliyor. Bunu önlemek için balın üreticiden bu kadar pahalı satılmaması için bal üreticileri her yıl olduğu gibi bu yılda Değirmendere Çınarlık meydanında Arıcılar birliği tarafından 16 bal tezgahı kuruldu.

Bal fiyatlarının yüksek olmasından dolayı üreticiler tüketicilerin balı ucuza almaları için Değirmendere çınarlık meydanında bal tezgahlarını kurarak balı üreticiden tüketici ile buluşturdu. Balın üretimin ardından aracılar vesilesi ile tüketicilerle buluşması çok pahalıya geliyor. Bunu önlemek için balın üreticiden bu kadar pahalı satılmaması için bal üreticileri her yıl olduğu gibi bu yılda  Değirmendere Çınarlık meydanında Arıcılar birliği tarafından 16 bal tezgahı kuruldu. Bal fiyatları ile ilgili açıklama yapan Arıcılar Birliği başkanı Hüseyin Yılmaz; “bal fiyatları aracılar vasıtası ile tüketiciye ulaştığında fiyatta artış yaşanıyor. Bizde tüketicilerimize bu fiyat farkını kaldırmak için bal üreticileri ile tüketicileri buluşturmaya çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde bal tezgahlarını kuracağız. Bu yıl Değirmendere'de başladık. Belediye bize yer verdi ama her hangi bir anons yapılmadı. Daha doğrusu yaptırmadılar. İki gündür buradayız ama daha çok sayıda insanların haberi yok. Bu yıl burada bulunan bal tezgahlara ilgi çok az oldu. Ama biz bal üreticileri olarak elimizden gelene kadar bal tezgahımızı açarak ve üreticiden tüketicilerimizle buluşacağız. Önümüzdeki günlerde Gölcük'te tezgahımızı kuracağız. Kocaeli tüm ilçelerimizde tezgahlarımızı zaman içerisinde kuracağız” dedi. Fahri Haner    
Balın üretimin ardından aracılar vesilesi ile tüketicilerle buluşması çok pahalıya geliyor. Bunu önlemek için balın üreticiden bu kadar pahalı satılmaması için bal üreticileri her yıl olduğu gibi bu yılda Değirmendere Çınarlık meydanında Arıcılar birliği tarafından 16 bal tezgahı kuruldu.

Bal fiyatlarının yüksek olmasından dolayı üreticiler tüketicilerin balı ucuza almaları için Değirmendere çınarlık meydanında bal tezgahlarını kurarak balı üreticiden tüketici ile buluşturdu.

Balın üretimin ardından aracılar vesilesi ile tüketicilerle buluşması çok pahalıya geliyor. Bunu önlemek için balın üreticiden bu kadar pahalı satılmaması için bal üreticileri her yıl olduğu gibi bu yılda  Değirmendere Çınarlık meydanında Arıcılar birliği tarafından 16 bal tezgahı kuruldu. Bal fiyatları ile ilgili açıklama yapan Arıcılar Birliği başkanı Hüseyin Yılmaz; “bal fiyatları aracılar vasıtası ile tüketiciye ulaştığında fiyatta artış yaşanıyor. Bizde tüketicilerimize bu fiyat farkını kaldırmak için bal üreticileri ile tüketicileri buluşturmaya çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde bal tezgahlarını kuracağız. Bu yıl Değirmendere'de başladık. Belediye bize yer verdi ama her hangi bir anons yapılmadı. Daha doğrusu yaptırmadılar. İki gündür buradayız ama daha çok sayıda insanların haberi yok. Bu yıl burada bulunan bal tezgahlara ilgi çok az oldu. Ama biz bal üreticileri olarak elimizden gelene kadar bal tezgahımızı açarak ve üreticiden tüketicilerimizle buluşacağız. Önümüzdeki günlerde Gölcük'te tezgahımızı kuracağız. Kocaeli tüm ilçelerimizde tezgahlarımızı zaman içerisinde kuracağız” dedi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.