BANKA SOYGUNCULARI TUTUKLANDI

Gündem 24.02.2018 - 20:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BANKA SOYGUNCULARI TUTUKLANDI

Banka para nakil aracının soyulması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda gözaltına alınan biri kadın 3 kişi adliyeye sevk edildi. soyguncular tutuklandı.

Banka para nakil aracının soyulması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda gözaltına alınan biri kadın 3 kişi adliyeye sevk edildi. Olay nasıl olmuştu? İzmit Sanayi Mahallesinde bulunan bir banka şubesinin para nakil aracında şoför olarak çalışan ve kimliği henüz öğrenilemeyen kişi, banka şubesindeki paralar araca yüklendikten kısa bir süre sonra kullandığı 34 NP 9294 plakalı banka para nakil aracını Sanayi Mahallesi Pembe Köşk Sokak üzerinde durdurdu. İddiaya göre araçtaki güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren sürücü, aracın yanına gelen bir başka araçtan inen şüpheli ile birlikte araçtaki kameraya sprey boya sıktıktan sonra kasadan bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı. Eskişehir'de yakalandılar Eskişehir Sivrihisar Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, banka para nakil aracının soyulması ile ilgili şüphelilerin Sivrihisar ilçesinde olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine yapılan çalışma sonrasında ekipler ile şüpheliler arasında kovalamaca başladı. Polis ekipleri iki şüpheliyi kovalamaca sonucunda yakaladı. Şüphelilerin kaçtığı araçta yapılan aramalarda ise bir valiz içinde para ve banka dekontları ele geçirildi.
Banka para nakil aracının soyulması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda gözaltına alınan biri kadın 3 kişi adliyeye sevk edildi. soyguncular tutuklandı.

Banka para nakil aracının soyulması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda gözaltına alınan biri kadın 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Olay nasıl olmuştu?

İzmit Sanayi Mahallesinde bulunan bir banka şubesinin para nakil aracında şoför olarak çalışan ve kimliği henüz öğrenilemeyen kişi, banka şubesindeki paralar araca yüklendikten kısa bir süre sonra kullandığı 34 NP 9294 plakalı banka para nakil aracını Sanayi Mahallesi Pembe Köşk Sokak üzerinde durdurdu. İddiaya göre araçtaki güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren sürücü, aracın yanına gelen bir başka araçtan inen şüpheli ile birlikte araçtaki kameraya sprey boya sıktıktan sonra kasadan bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı.

Eskişehir'de yakalandılar

Eskişehir Sivrihisar Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, banka para nakil aracının soyulması ile ilgili şüphelilerin Sivrihisar ilçesinde olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine yapılan çalışma sonrasında ekipler ile şüpheliler arasında kovalamaca başladı. Polis ekipleri iki şüpheliyi kovalamaca sonucunda yakaladı. Şüphelilerin kaçtığı araçta yapılan aramalarda ise bir valiz içinde para ve banka dekontları ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.