LASTİK İŞ

BANKA SOYGUNCUSU ÖZÜR DİLEDİ

Gündem 21.12.2016 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BANKA SOYGUNCUSU ÖZÜR DİLEDİ

Gölcük Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan bir bankaya soygun amacıyla girerek içerideki 14 kişiyi rehin alan İsmail İpek (44), yaklaşık 6,5 saatlik ikna çabaları sonuç vermeyince gerçekleştirilen operasyonda Özel Harekat timleri tarafından vurularak ağır yaralanmıştı.

Soyguncu ilk olarak Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınmış ve artık yaşamına görme engelli olarak devam edeceği açıklanmıştı. Soyguncu yaralı olarak kurtulduğu için hakkında kamu davası açıldı. Konuyla alakalı davanın 3. duruşması Kocaeli Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.    SÜRE İSTEDİ   Geçtiğimiz duruşmalara katılamayan sanık İsmail İpek bu duruşmaya Metris R Tipi Cezaevi'nden SEGBİS sistemi ile katıldı. Duruşmada mütalaasını veren Cumhuriyet Savcısı esas hakkında verdiği mütalaada mala zara vermek, direnmek, patlayıcı madde taşımak, rehin almak ve nitelik yağmalamaktan suçundan İsmail İpek'in mahkûm olmasını talep etti. Mütalaanın okunmasının ardından sanık avukatı Hüseyin Coşkun esas hakkında savunmasını vermek için süre istedi. SONA GELİNDİ                                                                                                 Ardından söz alan Sanık İsmail İpek," Savunmamı tekrar ediyorum. Daha önce belirttiğim gibi kimseye zarar vermeye kastiyle eylemde bulunmadım. Mağdurlardan özür diliyorum. Ceza verilecekse affedilmemi talep ediyorum" diye konuştu. İpek ayrıca hakimin 'karar duruşmasına katılmanda sakınca var mı? İstiyor musun?" sorusuna katılmak istediğini belirtti. Kararını veren mahkemeye heyeti sanık avukatı Hüseyin Coşkun'un esas hakkında savunmasını vermek üzere duruşmayı 28 Aralık 2016 tarihine erteledi.    
Gölcük Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan bir bankaya soygun amacıyla girerek içerideki 14 kişiyi rehin alan İsmail İpek (44), yaklaşık 6,5 saatlik ikna çabaları sonuç vermeyince gerçekleştirilen operasyonda Özel Harekat timleri tarafından vurularak ağır yaralanmıştı.

Soyguncu ilk olarak Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınmış ve artık yaşamına görme engelli olarak devam edeceği açıklanmıştı. Soyguncu yaralı olarak kurtulduğu için hakkında kamu davası açıldı. Konuyla alakalı davanın 3. duruşması Kocaeli Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

  
SÜRE İSTEDİ
 
Geçtiğimiz duruşmalara katılamayan sanık İsmail İpek bu duruşmaya Metris R Tipi Cezaevi'nden SEGBİS sistemi ile katıldı. Duruşmada mütalaasını veren Cumhuriyet Savcısı esas hakkında verdiği mütalaada mala zara vermek, direnmek, patlayıcı madde taşımak, rehin almak ve nitelik yağmalamaktan suçundan İsmail İpek'in mahkûm olmasını talep etti. Mütalaanın okunmasının ardından sanık avukatı Hüseyin Coşkun esas hakkında savunmasını vermek için süre istedi.

SONA GELİNDİ                                                                                                

Ardından söz alan Sanık İsmail İpek," Savunmamı tekrar ediyorum. Daha önce belirttiğim gibi kimseye zarar vermeye kastiyle eylemde bulunmadım. Mağdurlardan özür diliyorum. Ceza verilecekse affedilmemi talep ediyorum" diye konuştu. İpek ayrıca hakimin 'karar duruşmasına katılmanda sakınca var mı? İstiyor musun?" sorusuna katılmak istediğini belirtti. Kararını veren mahkemeye heyeti sanık avukatı Hüseyin Coşkun'un esas hakkında savunmasını vermek üzere duruşmayı 28 Aralık 2016 tarihine erteledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.