"BANKALAR HALKI MAĞDUR EDİYOR"

Gölcük 10.01.2015 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

"BANKALAR HALKI MAĞDUR EDİYOR"

Tüketici Koruma Derneği Başkanı Mehmet Aslan bankaların insanları mağdur ettiğini ve tuzağa düşürdüğünü ifade ederek yazılı basın açıklaması yaptı.

Aslan "Tüketici Sorunlarını Hakem Heyetinden lehine karar çıkarılan bir tüketicinin yaşadığı sorunu kamuoyuyla paylaşmak isterim.  Lehine çıkan 2 ayrı karar ile 100 ve 105 TL olmak züere toplamda 205 TL' sini tahsil etmeye gittiği AKBANK Gölcük şubesinde kendisine bankalarında  bir hesap açtırmasını paranın bu hesaba aktarılacağını oradan da istediği anda alabileceğini söylemişler. Tüketici hesabı açtırıp, ertesi gün parasını almaya gittiğinde toplamda 55.00 TL. hesap işletim ücreti kesilerek geri kalanın kendi hesabında bulunduğunu görmüş. Parayı almamış" dedi.  "BANKALAR HALKIN KANINI EMİYOR" Aslan bankaların insanları tuzağa düşürdüğünü belirterek "Bu banka hemen 55 TL. hesap işletim ücretini kesmiş. Bunu ne hakla yapmıştır? Bu hinlik, bu zekayla insanları kandırıyorlar. Şeytanın aklına bile gelmeyen bu işler bankaların aklına geliyor. Bunlar hep küçük hesap peşindeler. Demek ki bu küçük hesaplardan kazandıkları ile her yıl rekortmen olmuyorlar mı? Kendilerini en çok kazanan vergi veren  banka ilan etmiyorlar mı? Bunlar banka değil fakir fukaranın garip insanların kanını emen kurumlar" dedi. 
Tüketici Koruma Derneği Başkanı Mehmet Aslan bankaların insanları mağdur ettiğini ve tuzağa düşürdüğünü ifade ederek yazılı basın açıklaması yaptı.
Aslan "Tüketici Sorunlarını Hakem Heyetinden lehine karar çıkarılan bir tüketicinin yaşadığı sorunu kamuoyuyla paylaşmak isterim.  Lehine çıkan 2 ayrı karar ile 100 ve 105 TL olmak züere toplamda 205 TL' sini tahsil etmeye gittiği AKBANK Gölcük şubesinde kendisine bankalarında  bir hesap açtırmasını paranın bu hesaba aktarılacağını oradan da istediği anda alabileceğini söylemişler. Tüketici hesabı açtırıp, ertesi gün parasını almaya gittiğinde toplamda 55.00 TL. hesap işletim ücreti kesilerek geri kalanın kendi hesabında bulunduğunu görmüş. Parayı almamış" dedi. 
"BANKALAR HALKIN KANINI EMİYOR"
Aslan bankaların insanları tuzağa düşürdüğünü belirterek "Bu banka hemen 55 TL. hesap işletim ücretini kesmiş. Bunu ne hakla yapmıştır? Bu hinlik, bu zekayla insanları kandırıyorlar. Şeytanın aklına bile gelmeyen bu işler bankaların aklına geliyor. Bunlar hep küçük hesap peşindeler. Demek ki bu küçük hesaplardan kazandıkları ile her yıl rekortmen olmuyorlar mı? Kendilerini en çok kazanan vergi veren  banka ilan etmiyorlar mı? Bunlar banka değil fakir fukaranın garip insanların kanını emen kurumlar" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.