LASTİK İŞ
ismail

BARINAKLAR ZİYARETE KAPATILDI

Gündem 20.03.2020 - 10:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BARINAKLAR ZİYARETE KAPATILDI

Büyükşehir Belediyesi’nin sokak hayvanlarına hizmet verdiği Bakımevleri, korona virüsü nedeniyle sokak hayvanlarını sahiplendirme projesini askıya aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona virüs salgını nedeniyle hayvan sahiplendirmeye ara verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Gebze Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde sokak hayvanlarının sağlık hizmeti devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, ülke genelinde yaşanan koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle geçici bakımevlerini bir süreliğine ziyaretlere kapattı.   SAHİPLENDİRMEYE ARA Kapatılan geçici bakımevleri Sokak hayvanlarına hizmet vermeye devam edecek. Ziyaretçilerin kabul edilmeyeceği bakımevleri, bir süreliğine sokak hayvanlarını sahiplendirme çalışmalarına da ara verdi.
Büyükşehir Belediyesi’nin sokak hayvanlarına hizmet verdiği Bakımevleri, korona virüsü nedeniyle sokak hayvanlarını sahiplendirme projesini askıya aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona virüs salgını nedeniyle hayvan sahiplendirmeye ara verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Gebze Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde sokak hayvanlarının sağlık hizmeti devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, ülke genelinde yaşanan koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle geçici bakımevlerini bir süreliğine ziyaretlere kapattı.

 

SAHİPLENDİRMEYE ARA

Kapatılan geçici bakımevleri Sokak hayvanlarına hizmet vermeye devam edecek. Ziyaretçilerin kabul edilmeyeceği bakımevleri, bir süreliğine sokak hayvanlarını sahiplendirme çalışmalarına da ara verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.