LASTİK İŞ
ismail

BARINMA MERKEZİ HAZIR !

Kocaeli 31.10.2015 - 12:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BARINMA MERKEZİ HAZIR !

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin barınma merkezi kış ayları için hazırlıklarını tamamladı

Havaların soğumaya başladığı bu günlerde, sokakta yaşamak zorunda kalan, gidecek yeri olmayan vatandaşlara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Barınma Merkezi kimsesiz ve mağdurlar için kış hazırlıklarını tamamladı.   MERKEZ ÇÖZÜM ÜRETİYOR 48 yatak kapasiteli Barınma Merkezi'nden şu an 28 muhtaç ve mağdur durumdaki vatandaş hizmet alıyor. Açıldığı günden bu yana merkeze başvuran 6 bin 810 vatandaşa barınma, yemek, sağlık ve ulaşım yardımı sunuldu. 72 yaşlı huzurevine, 46 mağdur vatandaş da bakım ve rehabilitasyon merkezlerine yerleştirildi. Merkezden destek isteyen 216 vatandaşın sağlık kurulu raporu almasına yardım edilirken, bin 33 vatandaşa da ulaşım yardımı yapılarak memleketlerine dönüşleri sağlandı. Bunların yanında 373 yabancı uyruklu kişiye geçici barınma hizmeti verildi.   SICAK BİR YUVA Büyükşehir Barınma Merkezi, yeşil bir çevre içerisinde merkezde kalan vatandaşlara üç öğün yemek, barınma, temizlik ve hemşire hizmeti ile her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde dizayn edilmiş sıcak bir mekan sunuyor.      LÜTFEN DUYARLI OLALIM! Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara kucak açıp belli bir süre yaşamlarını sürdürebilmelerini sağladığı Barınma Merkezi İzmit  Kuruçeşme'de hizmet veriyor. Barınma Merkezi'nde bir hemşire de hizmet veriyor. Hasta olan vatandaşların da yakın hastanelerde tedavi edilmeleri sağlanıyor. Yetkililer Kocaelilileri sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşları Çağrı Merkezi'nin 444 11 41 numaralı telefonuna bildirmeleri konusunda duyarlı olmaya çağırıyor.​
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin barınma merkezi kış ayları için hazırlıklarını tamamladı

Havaların soğumaya başladığı bu günlerde, sokakta yaşamak zorunda kalan, gidecek yeri olmayan vatandaşlara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Barınma Merkezi kimsesiz ve mağdurlar için kış hazırlıklarını tamamladı.

 

MERKEZ ÇÖZÜM ÜRETİYOR

48 yatak kapasiteli Barınma Merkezi'nden şu an 28 muhtaç ve mağdur durumdaki vatandaş hizmet alıyor. Açıldığı günden bu yana merkeze başvuran 6 bin 810 vatandaşa barınma, yemek, sağlık ve ulaşım yardımı sunuldu. 72 yaşlı huzurevine, 46 mağdur vatandaş da bakım ve rehabilitasyon merkezlerine yerleştirildi. Merkezden destek isteyen 216 vatandaşın sağlık kurulu raporu almasına yardım edilirken, bin 33 vatandaşa da ulaşım yardımı yapılarak memleketlerine dönüşleri sağlandı. Bunların yanında 373 yabancı uyruklu kişiye geçici barınma hizmeti verildi.

 

SICAK BİR YUVA

Büyükşehir Barınma Merkezi, yeşil bir çevre içerisinde merkezde kalan vatandaşlara üç öğün yemek, barınma, temizlik ve hemşire hizmeti ile her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde dizayn edilmiş sıcak bir mekan sunuyor.   

 

LÜTFEN DUYARLI OLALIM!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara kucak açıp belli bir süre yaşamlarını sürdürebilmelerini sağladığı Barınma Merkezi İzmit  Kuruçeşme'de hizmet veriyor. Barınma Merkezi'nde bir hemşire de hizmet veriyor. Hasta olan vatandaşların da yakın hastanelerde tedavi edilmeleri sağlanıyor. Yetkililer Kocaelilileri sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşları Çağrı Merkezi'nin 444 11 41 numaralı telefonuna bildirmeleri konusunda duyarlı olmaya çağırıyor.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.