LASTİK İŞ

BARIŞ'A İSTİFA ET ÇAĞRISI

Gündem 17.09.2016 - 09:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BARIŞ'A İSTİFA ET ÇAĞRISI

KOTO geçtiğimiz hafta eksik olan 5 yöneticisini seçti. 11 kişilik yönetime dahil olan 5 kişi başkan Semih Barış’ı ziyaret ederek, “Sizi 6 kişi seçti, şimdi yönetim 11 kişi oldu. Gelin yeniden görev dağılımı yapalım” çağrısında bulundu

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) eksik olan yönetim kurulu üyelerini geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü seçimle belirlemişti. Bu seçim öncesinde, yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı seçimde ise Murat Özdağ’ın ardından başkanlığa ise Semih Barış seçilmişti. MUHALEFET SEÇİM İSTEDİ Eksik olan 5 asil ve 10 yedek üyenin seçimi bayram öncesinde yapılmıştı. Tek listeli seçimde aday gösterilen muhalif kanadın meclis üyeleri KOTO’nun yeni yönetimine dahil olmuştu. Geçtiğimiz günlerde KOTO Başkanı Semih Barış ile bir araya gelen yeni yöneticiler, Barış’tan istifa etmesini ve yeniden seçim yapılmasını istedi. BARIŞ TEKLİFİ REDETTİ Muhalif yöneticiler Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Mehmet Akif Şen, Necmi Bulut ve Halil Baylam ziyarette, “Sizi 6 kişilik yönetim seçti. Şimdi yönetim tam oluştu, yani 11 kişilik yönetim oluştu. Yönetim yeniden görev dağılımı yapsın” istediğinde bulundu. Başkan Semih Barış ise konuyu değerlendireceğini söylediği öğrenildi. KOTO’DA NELER YAŞANDI? 15 Temmuz darbe girişiminin ardından terör örgütü FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında KOTO Başkanı Murat Özdağ, tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Ardından KOTO’da sancılı bir dönem başladı. Bir yandan cemaate yakın olan kişilerin odadan tavsiyesi yapılırken bir yandan da yeni yönetimin oluşturulması çalışmalarına başlanıldı. MUHALİFLER SEÇİLDİ Yönetim kurulu yedek üyeleri bile görevlerinden ayrılınca, 11 kişilik asil yönetim bile oluşturulamadı. 6 kişiden oluşan yönetim, yeni başkanını belirledi. Ön planda başkan vekili Zihni Yılmaz varken, yönetim kurulu Semih Barış’ı başkanlık koltuğuna taşıdı. Eksik yönetim için geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde ise, mevcut başkana muhalif olanlar seçildi.
KOTO geçtiğimiz hafta eksik olan 5 yöneticisini seçti. 11 kişilik yönetime dahil olan 5 kişi başkan Semih Barış’ı ziyaret ederek, “Sizi 6 kişi seçti, şimdi yönetim 11 kişi oldu. Gelin yeniden görev dağılımı yapalım” çağrısında bulundu

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) eksik olan yönetim kurulu üyelerini geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü seçimle belirlemişti. Bu seçim öncesinde, yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı seçimde ise Murat Özdağ’ın ardından başkanlığa ise Semih Barış seçilmişti.

MUHALEFET SEÇİM İSTEDİ

Eksik olan 5 asil ve 10 yedek üyenin seçimi bayram öncesinde yapılmıştı. Tek listeli seçimde aday gösterilen muhalif kanadın meclis üyeleri KOTO’nun yeni yönetimine dahil olmuştu. Geçtiğimiz günlerde KOTO Başkanı Semih Barış ile bir araya gelen yeni yöneticiler, Barış’tan istifa etmesini ve yeniden seçim yapılmasını istedi.

BARIŞ TEKLİFİ REDETTİ

Muhalif yöneticiler Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Mehmet Akif Şen, Necmi Bulut ve Halil Baylam ziyarette, “Sizi 6 kişilik yönetim seçti. Şimdi yönetim tam oluştu, yani 11 kişilik yönetim oluştu. Yönetim yeniden görev dağılımı yapsın” istediğinde bulundu. Başkan Semih Barış ise konuyu değerlendireceğini söylediği öğrenildi.

KOTO’DA NELER YAŞANDI?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından terör örgütü FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında KOTO Başkanı Murat Özdağ, tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Ardından KOTO’da sancılı bir dönem başladı. Bir yandan cemaate yakın olan kişilerin odadan tavsiyesi yapılırken bir yandan da yeni yönetimin oluşturulması çalışmalarına başlanıldı.

MUHALİFLER SEÇİLDİ

Yönetim kurulu yedek üyeleri bile görevlerinden ayrılınca, 11 kişilik asil yönetim bile oluşturulamadı. 6 kişiden oluşan yönetim, yeni başkanını belirledi. Ön planda başkan vekili Zihni Yılmaz varken, yönetim kurulu Semih Barış’ı başkanlık koltuğuna taşıdı. Eksik yönetim için geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde ise, mevcut başkana muhalif olanlar seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.