BARIŞ, BAŞKANLIĞI BIRAKMIYOR

Gündem 23.12.2016 - 11:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BARIŞ, BAŞKANLIĞI BIRAKMIYOR

KOTO Başkanı Semih Barış görevinden istifa etmedi

KOTO Başkanı Semih Barış görevinden istifa etmedi. Barış 14.00'da yaptığı basın açıklamasında TOBB ve Bakanlık kararını bekleyeceğini söyledi. Barış, bu süreçte pasif başkanlık yapacak. Düzenlediği basın açıklamasında konuşan Semih Barış "Müfettiş benim hakkımda 'FETÖ'cü' dedi" ifadesini kullandı. Müfettişle bu yüzden tartıştığını berliten Barış "Benim FETÖ ile mücadelemi bilmeden bana böyle bir ithamda bulundu" dedi.    BARIŞ'IN AÇIKLAMASINDAN SATIR BAŞLARI: "Bu 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerin oyunudur. Ben FETÖ'cülerden 2 defa tehdit aldım ama dimdik buradayım. Mahkeme kararı olmadan beni görevden alamazlar"
KOTO Başkanı Semih Barış görevinden istifa etmedi

KOTO Başkanı Semih Barış görevinden istifa etmedi. Barış 14.00'da yaptığı basın açıklamasında TOBB ve Bakanlık kararını bekleyeceğini söyledi. Barış, bu süreçte pasif başkanlık yapacak. Düzenlediği basın açıklamasında konuşan Semih Barış "Müfettiş benim hakkımda 'FETÖ'cü' dedi" ifadesini kullandı. Müfettişle bu yüzden tartıştığını berliten Barış "Benim FETÖ ile mücadelemi bilmeden bana böyle bir ithamda bulundu" dedi. 

 

BARIŞ'IN AÇIKLAMASINDAN SATIR BAŞLARI:

"Bu 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerin oyunudur. Ben FETÖ'cülerden 2 defa tehdit aldım ama dimdik buradayım. Mahkeme kararı olmadan beni görevden alamazlar"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.