LASTİK İŞ
ismail

BARIŞ PINARI OPERASYONU BAŞLADI

09.10.2019 - 16:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BARIŞ PINARI OPERASYONU BAŞLADI

Fırat'ın doğusuna yönelik olarak düzenlenen Barış Pınarı Operasyonu başladı. Bölge de bulunan 15 düşman hedefi imha edildi.

Operasyıonun başladığını Cumhurbaşkannı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadan da duyurdu. Erdoğan "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı #BarışPınarıHarekatı'nı başlatmıştır. Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir."dedi Operasyonun ilk dakikalarında Ypg Konvoyu Jetlerimiz Tarafından Semelka/Fişhabur Hattında İmha Edildi. 
Fırat'ın doğusuna yönelik olarak düzenlenen Barış Pınarı Operasyonu başladı. Bölge de bulunan 15 düşman hedefi imha edildi.

Operasyıonun başladığını Cumhurbaşkannı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadan da duyurdu. Erdoğan "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı #BarışPınarıHarekatı'nı başlatmıştır.

Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir."dedi

Operasyonun ilk dakikalarında Ypg Konvoyu Jetlerimiz Tarafından Semelka/Fişhabur Hattında İmha Edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.