LASTİK İŞ
ismail

BARIŞ ''YAPILAN HER BAĞIŞ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE ULAŞIYOR''

Gündem 28.07.2020 - 18:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BARIŞ ''YAPILAN HER BAĞIŞ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE ULAŞIYOR''

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, “ Gölcük’te toplam 65 kurban bağışı almış durumdayız. Yapılan her bir bağış, birçok aileye ulaşıyor. Bizler de bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile Türk Kızılayı olarak şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, Kurban Bayramı dolayısıyla geçtiğimiz haftalarda başladıkları kurban bağışı kampanyasında, hedefleri ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Barış açıklamasında, “Bilindiği üzere geride bıraktığımız haftalarda Kurban Bayramı dolayısıyla kurban bağışı alma konusunda bir kampanyamız vardı ve bunu başlatmıştık. Geçen zaman içerisinde çalışmalarımızı yaptık ve belli bir seviyeye kadar geldik. Genel merkezimizin de bu konuda bir hedefi vardı ve bu hedefi gerçekleştirmek için çalıştık” ifadelerine yer verdi. ‘HEDEFİMİZ, 65 İLE SINIRLI DEĞİL’ Sözlerine devam eden Başkan Barış, “Yaptığımız görüşmeler ve ziyaretler sonucunda, genel merkezimizin belirlemiş olduğu hedefi Gölcük’te yakalamış olduk. Bunun dışında, bizim de kendimiz için belirlediğimiz bir rakam vardı. Biz de bu rakamı geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şu an Gölcük’te toplam 65 kurban bağışı almış durumdayız. Tabii ki bizim hedefimiz bu rakamla sınırlı değil. Daha fazlası için uğraş veriyoruz. Yapılacak kurban bağışları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.  ‘YAPILAN HER BAĞIŞ, BİRÇOK AİLEYE ULAŞIYOR’ Başkan Barış, açıklamasının devamında, “Yaptığımız çalışmalar kapsamında Gölcük adına hedefimizi tutturduk fakat ilçemizde daha çok bağış alabilmek adına gayretimiz sürüyor. 65 olan rakamı, bayramda 102’ye çıkarabiliriz. Bu konuda yoğun çalışmalarımız sürüyor. Halkımızın ve bağışçılarımızın desteği ile Kızılay’ın bu adımları daha da anlamlı hale geliyor. Yapılan her bir bağış, birçok aileye ulaşıyor. Bizler de bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile Türk Kızılayı olarak şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi. 
Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, “ Gölcük’te toplam 65 kurban bağışı almış durumdayız. Yapılan her bir bağış, birçok aileye ulaşıyor. Bizler de bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile Türk Kızılayı olarak şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, Kurban Bayramı dolayısıyla geçtiğimiz haftalarda başladıkları kurban bağışı kampanyasında, hedefleri ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Barış açıklamasında, “Bilindiği üzere geride bıraktığımız haftalarda Kurban Bayramı dolayısıyla kurban bağışı alma konusunda bir kampanyamız vardı ve bunu başlatmıştık. Geçen zaman içerisinde çalışmalarımızı yaptık ve belli bir seviyeye kadar geldik. Genel merkezimizin de bu konuda bir hedefi vardı ve bu hedefi gerçekleştirmek için çalıştık” ifadelerine yer verdi.

‘HEDEFİMİZ, 65 İLE SINIRLI DEĞİL’
Sözlerine devam eden Başkan Barış, “Yaptığımız görüşmeler ve ziyaretler sonucunda, genel merkezimizin belirlemiş olduğu hedefi Gölcük’te yakalamış olduk. Bunun dışında, bizim de kendimiz için belirlediğimiz bir rakam vardı. Biz de bu rakamı geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şu an Gölcük’te toplam 65 kurban bağışı almış durumdayız. Tabii ki bizim hedefimiz bu rakamla sınırlı değil. Daha fazlası için uğraş veriyoruz. Yapılacak kurban bağışları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 ‘YAPILAN HER BAĞIŞ, BİRÇOK AİLEYE ULAŞIYOR’
Başkan Barış, açıklamasının devamında, “Yaptığımız çalışmalar kapsamında Gölcük adına hedefimizi tutturduk fakat ilçemizde daha çok bağış alabilmek adına gayretimiz sürüyor. 65 olan rakamı, bayramda 102’ye çıkarabiliriz. Bu konuda yoğun çalışmalarımız sürüyor. Halkımızın ve bağışçılarımızın desteği ile Kızılay’ın bu adımları daha da anlamlı hale geliyor. Yapılan her bir bağış, birçok aileye ulaşıyor. Bizler de bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile Türk Kızılayı olarak şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.