LASTİK İŞ
ismail

BARBAROS HAYRETTİN LİSESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Eğitim 28.05.2017 - 15:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BARBAROS HAYRETTİN LİSESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nin mezuniyet töreni önceki gün okulun bahçesinde gerçekleştirildi. 88 öğrencinin mezun olduğu törene veliler de büyük ilgi gösterdi.

Törene; kendisi de aynı okuldan mezun olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. BİRİNCİYE PLAKET Mezuniyette okul birincisi Meryem Aşkın’a plaketini Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Okul ikincisi Zehra Ak’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul üçüncüsü Senem Yılmaz’a Okul Müdürü Zeki Kalaç takdim etti. Okul birincisi Meryem ayrıca alkışlar eşliğinde anı kütüğüne ismini çaktı. Okuldan mezun olan öğrencilere diplomaları da törende takdim edildi. MUTLULUĞUM TAZELENİYOR Duygu dolu bir konuşma yapan belediye başkanı Mehmet Ellibeş, “Takriben 45 yıl önce bu okuldan mezun olmuş bir evladınız, büyüğünüz, bir kardeşiniz olarak farklı bir mutluluk içerisindeyim. Her yıl aslında mutluluğum tazeleniyor. Her yıl buraya gelince eski günlerimi hatırlıyorum. Sonuçta hayat devam ediyor. Tüm mezun olan öğrencilerimizin yolu açık olsun, her şey gönlünüzce olsun” diye konuştu. KEPLER FIRLATILDI Öğrencilerde yeni hayatlarında başarılar dileyen okul müdürü Zeki Kalaç, “Bugünün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli velilerimiz; evlatlarınıza hizmet ederek onların kendinden daha emin yetişmesini sağladınız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından öğrenciler, geri sayım eşliğinde keplerini fırlatarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı. Programın sonunda hareketli şarkılar eşliğinde öğrenciler doyasıya eğlendi.
Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nin mezuniyet töreni önceki gün okulun bahçesinde gerçekleştirildi. 88 öğrencinin mezun olduğu törene veliler de büyük ilgi gösterdi.

Törene; kendisi de aynı okuldan mezun olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

BİRİNCİYE PLAKET

Mezuniyette okul birincisi Meryem Aşkın’a plaketini Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Okul ikincisi Zehra Ak’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul üçüncüsü Senem Yılmaz’a Okul Müdürü Zeki Kalaç takdim etti. Okul birincisi Meryem ayrıca alkışlar eşliğinde anı kütüğüne ismini çaktı. Okuldan mezun olan öğrencilere diplomaları da törende takdim edildi.

MUTLULUĞUM TAZELENİYOR

Duygu dolu bir konuşma yapan belediye başkanı Mehmet Ellibeş, “Takriben 45 yıl önce bu okuldan mezun olmuş bir evladınız, büyüğünüz, bir kardeşiniz olarak farklı bir mutluluk içerisindeyim. Her yıl aslında mutluluğum tazeleniyor. Her yıl buraya gelince eski günlerimi hatırlıyorum. Sonuçta hayat devam ediyor. Tüm mezun olan öğrencilerimizin yolu açık olsun, her şey gönlünüzce olsun” diye konuştu.

KEPLER FIRLATILDI

Öğrencilerde yeni hayatlarında başarılar dileyen okul müdürü Zeki Kalaç, “Bugünün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli velilerimiz; evlatlarınıza hizmet ederek onların kendinden daha emin yetişmesini sağladınız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından öğrenciler, geri sayım eşliğinde keplerini fırlatarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı. Programın sonunda hareketli şarkılar eşliğinde öğrenciler doyasıya eğlendi.

IMG_9440.JPG görüntüleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.