LASTİK İŞ

BARO SEÇİMLERİ BAŞLIYOR

Gündem 20.10.2018 - 08:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BARO SEÇİMLERİ BAŞLIYOR

Kocaeli Barosu’nun olağan genel kurulu bugün başlıyor. Oy kullanma işleminin yarın yapılacağı seçimde Av. Nuri Almaz ve Av. Bahar Gültekin Candemir başkanlığa aday oldu.

Kocaeli Barosu’nun olağan genel kurulu bugün yapılacak. Bugün saat 10.00’da Kocaeli Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan genel kurulda, faaliyet raporu ve mali rapor okunarak oylanacak. Daha sonra ise baro başkanlığına aday olan isimlerin konuşmaları yapılacak ve ardından genel kurulun ilk günü sona erecek.  SEÇİM YARIN Baronun seçimi ise yakın yapılacak. Yaklaşık bin 700 avukatın oy kullanma hakkının bulunduğu baroda başkanlık için mevcut yönetim kurulunda yer alan Av. Nuri Almaz ile Av. Bahar Gültekin Candemir yarışacak. Oy kullanma işlemi saat 09.30’da başlayacak ve 17.00’de sona erecek. NURİ ALMAZ KİMDİR? 1974 Artvin Şavşat doğumlu olan Nuri Almaz, 5 dönemdir baro yönetiminde yer aldı. İki dönem başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 1997 yılından beri avukatlık yapan Almaz, Av. Serhat Sunca, Av. Ayşenur Yıldız’ın da bünyelerinde bulunduğu hukuk bürosunu İbrahim Tavan ile birlikte yönetiyor. İki yıl baronun Körfez İlçe Temsilciliği görevini de üstlenen Almaz, Kocaeli Üniversitesi’nde “ Ceza Hukuku ve Ceza Usul Hukuku” dersleri verdi. NURİ ALMAZ’IN YÖNETİMİ Av. Filiz AYKAN (Önceki yönetimden) Av. Nefise K. ÇELİK (Önceki yönetimden) Av. Veli BEYAZTAŞ Av. Ayşe G. METE Av. Senay GÜNER Av. Özhan KURT Av. Kamuran YILDIRIM Av. Selman YARAY Av. Muhammed YURTKULU Av. Abdullah YÜRÜK  BAHAR GÜLTEKİN CANDEMİR KİMDİR? 1973 İzmit doğumlu. Ankara Hukuk Fakültesi’ni 1995 yılında bitirdi. Aynı yıl stajyer avukatlığa başladı. 2002 yılından beri Kocaeli Barosu’nda yönetim ve disiplin kurulları ile çeşitli komisyonlarda görev yaptı. Kendi hukuk bürosunu yöneten Bahar Gültekin Candemir, Türkiye Barolar Birliği Kocaeli Delegesi ve Arabuluculuk Kurulu’nda Türkiye Barolar Birliği Temsilcisi olarak görev alıyor. Candemir, evli ve bir çocuk annesidir. BAHAR GÜLTEKİN CANDEMİR’İN LİSTESİ Av. M. Emre KALAYCI Av. M. Berk ULUÇ Av. Didem GÜRPINAR Av. Fatih ÜSTÜNAU Av. Merve G. TASALI Av. Gülhanım KARA Av. Mehmet GÜL Av. Birol ÖZYÜREK Av. Filiz ARSLANTAŞ Av. M. Emrah TOKER
Kocaeli Barosu’nun olağan genel kurulu bugün başlıyor. Oy kullanma işleminin yarın yapılacağı seçimde Av. Nuri Almaz ve Av. Bahar Gültekin Candemir başkanlığa aday oldu.

Kocaeli Barosu’nun olağan genel kurulu bugün yapılacak. Bugün saat 10.00’da Kocaeli Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan genel kurulda, faaliyet raporu ve mali rapor okunarak oylanacak. Daha sonra ise baro başkanlığına aday olan isimlerin konuşmaları yapılacak ve ardından genel kurulun ilk günü sona erecek. 

SEÇİM YARIN

Baronun seçimi ise yakın yapılacak. Yaklaşık bin 700 avukatın oy kullanma hakkının bulunduğu baroda başkanlık için mevcut yönetim kurulunda yer alan Av. Nuri Almaz ile Av. Bahar Gültekin Candemir yarışacak. Oy kullanma işlemi saat 09.30’da başlayacak ve 17.00’de sona erecek.

NURİ ALMAZ KİMDİR?

1974 Artvin Şavşat doğumlu olan Nuri Almaz, 5 dönemdir baro yönetiminde yer aldı. İki dönem başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 1997 yılından beri avukatlık yapan Almaz, Av. Serhat Sunca, Av. Ayşenur Yıldız’ın da bünyelerinde bulunduğu hukuk bürosunu İbrahim Tavan ile birlikte yönetiyor. İki yıl baronun Körfez İlçe Temsilciliği görevini de üstlenen Almaz, Kocaeli Üniversitesi’nde “ Ceza Hukuku ve Ceza Usul Hukuku” dersleri verdi.

NURİ ALMAZ’IN YÖNETİMİ

Av. Filiz AYKAN (Önceki yönetimden)

Av. Nefise K. ÇELİK (Önceki yönetimden)

Av. Veli BEYAZTAŞ

Av. Ayşe G. METE

Av. Senay GÜNER

Av. Özhan KURT

Av. Kamuran YILDIRIM

Av. Selman YARAY

Av. Muhammed YURTKULU

Av. Abdullah YÜRÜK 

BAHAR GÜLTEKİN CANDEMİR KİMDİR?

1973 İzmit doğumlu. Ankara Hukuk Fakültesi’ni 1995 yılında bitirdi. Aynı yıl stajyer avukatlığa başladı. 2002 yılından beri Kocaeli Barosu’nda yönetim ve disiplin kurulları ile çeşitli komisyonlarda görev yaptı. Kendi hukuk bürosunu yöneten Bahar Gültekin Candemir, Türkiye Barolar Birliği Kocaeli Delegesi ve Arabuluculuk Kurulu’nda Türkiye Barolar Birliği Temsilcisi olarak görev alıyor. Candemir, evli ve bir çocuk annesidir.

BAHAR GÜLTEKİN CANDEMİR’İN LİSTESİ

Av. M. Emre KALAYCI

Av. M. Berk ULUÇ

Av. Didem GÜRPINAR

Av. Fatih ÜSTÜNAU

Av. Merve G. TASALI

Av. Gülhanım KARA

Av. Mehmet GÜL

Av. Birol ÖZYÜREK

Av. Filiz ARSLANTAŞ

Av. M. Emrah TOKER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.