BAŞI BOŞ KÖPEKLERİ BİZDEN DAHA ÖZGÜRLER

26.07.2017 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞI BOŞ KÖPEKLERİ BİZDEN DAHA ÖZGÜRLER

Kentimizin en büyük sorunlarından birisi nedir diye vatandaşlara sorsanız, alacağınız ilk cevap kuvvetle muhtemel, başıboş sokak köpeklerinin çokluğudur. Gerçekten Gölcük’ün en büyük kamburlarından birisi, şu başıboş sokak köpekleri ve ne yazık ki, bu kamburdan yıllardır ne yaptıysak kurtulamadık. Azalacağına her geçen gün artan sokak köpekleri, mantar gibi üremeye devam ediyorlar. Sözde kısırlaştırılıyor bu köpekler. Ama nasıl kısırlaştırılıyor anlayamıyoruz. Gölcük’ün bırakın arka sokaklarını,i bırakın en ücra köşelerini. Anıtpark Meydanı’nı ve caddeleri bizden daha rahat gezen, bizden daha iyi kullanan sokak köpekleri, adeta ilçemizi istila etmiş durumda ve maalesef, Hayvan Aktivistlerinin katı tutumları nedeniyle, birşey yapamıyoruz. Ama biz o hayvan aktivistlerinin dün sabah Albay Burak Caddesi’nde olmalarını isterdik. Adeta sürü halinde bir çete gibi gezen, başıboş sokak köpekleri, bir kadın ile çocuğuna saldırdı. Albay Burak Caddesi’ni ve ilçemizin en güzel yerlerini hatta sahillerini bile istila eden, başıboş sokak köpeklerine bir çare bulmak için, Yeni Gölcük Gazetesi olarak bir çözüm bulmaya davet ediyoruz. Çözümü siz bulun, biz detekçisi olacağız. Sayın Hayvan Aktivistleri...

Kentimizin en büyük sorunlarından birisi nedir diye vatandaşlara sorsanız, alacağınız ilk cevap kuvvetle muhtemel, başıboş sokak köpeklerinin çokluğudur. Gerçekten Gölcük’ün en büyük kamburlarından birisi, şu başıboş sokak köpekleri ve ne yazık ki, bu kamburdan yıllardır ne yaptıysak kurtulamadık.

Azalacağına her geçen gün artan sokak köpekleri, mantar gibi üremeye devam ediyorlar. Sözde kısırlaştırılıyor bu köpekler. Ama nasıl kısırlaştırılıyor anlayamıyoruz. Gölcük’ün bırakın arka sokaklarını,i bırakın en ücra köşelerini. Anıtpark Meydanı’nı ve caddeleri bizden daha rahat gezen, bizden daha iyi kullanan sokak köpekleri, adeta ilçemizi istila etmiş durumda ve maalesef, Hayvan Aktivistlerinin katı tutumları nedeniyle, birşey yapamıyoruz.

Ama biz o hayvan aktivistlerinin dün sabah Albay Burak Caddesi’nde olmalarını isterdik. Adeta sürü halinde bir çete gibi gezen, başıboş sokak köpekleri, bir kadın ile çocuğuna saldırdı.

Albay Burak Caddesi’ni ve ilçemizin en güzel yerlerini hatta sahillerini bile istila eden, başıboş sokak köpeklerine bir çare bulmak için, Yeni Gölcük Gazetesi olarak bir çözüm bulmaya davet ediyoruz.

Çözümü siz bulun, biz detekçisi olacağız. Sayın Hayvan Aktivistleri...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.