LASTİK İŞ

BASIN EVLERİNİN PROJESİ TAMAM

Kocaeli 20.04.2016 - 10:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BASIN EVLERİNİN PROJESİ TAMAM

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, gazetemizi ziyaret etti. Başkan Gürol, cemiyet çalışmaları hakkında bilgi verirken gazeteciler için yapılacak evlerle ilgilide müjdeyi verdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan yardımcısı Levent Altun ve yönetici Nebiye Azak gazetemizi ziyaret ettiler. MÜRACAATLAR BİTTİ Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, gazetemizi ziyaret etti. Başkan Gürol, cemiyet çalışmaları hakkında bilgi verirken gazeteciler için yapılacak evlerle ilgilide müjdeyi verdi. Başkan Gürol “Evlerin müracaatlarını tamalayarak TOKİ yetkilileirne teslim ettik. Evlerin inşaatı en kısa sürede başlayacak. Peşinatlar içinde kredi çekecek arkadaşlarımız için bankalrla görüşme yaptık. TOKİ peşinatı yatırın dediği an gidip krediler çekilebilecek. Cemiyet olarak mselektaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz” dedi. 138 DAİRE YAPILACAK Başkan Gürol “Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Derince ilçesinde 138 konut inşa edilecek. 23 Şubat 2016 tarihinde yapılan ihale kapsamında; “138 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi” yer alıyor.Çınarlı Mahallesi’nde yapılacak konutların 79’u zemin+3 kat ve 2+1 planında, 59’u da zemin+3 kat ve 3+1 planında inşa edilecek. Selçuklu ve Osmanlı Mimarisinin izlerini taşıyacak projede geniş peyzaj, oyun ve sosyal alanlar tasarlandı”dedi.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, gazetemizi ziyaret etti. Başkan Gürol, cemiyet çalışmaları hakkında bilgi verirken gazeteciler için yapılacak evlerle ilgilide müjdeyi verdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan yardımcısı Levent Altun ve yönetici Nebiye Azak gazetemizi ziyaret ettiler.

MÜRACAATLAR BİTTİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, gazetemizi ziyaret etti. Başkan Gürol, cemiyet çalışmaları hakkında bilgi verirken gazeteciler için yapılacak evlerle ilgilide müjdeyi verdi. Başkan Gürol “Evlerin müracaatlarını tamalayarak TOKİ yetkilileirne teslim ettik. Evlerin inşaatı en kısa sürede başlayacak. Peşinatlar içinde kredi çekecek arkadaşlarımız için bankalrla görüşme yaptık. TOKİ peşinatı yatırın dediği an gidip krediler çekilebilecek. Cemiyet olarak mselektaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz” dedi.

138 DAİRE YAPILACAK

Başkan Gürol “Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Derince ilçesinde 138 konut inşa edilecek. 23 Şubat 2016 tarihinde yapılan ihale kapsamında; “138 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi” yer alıyor.Çınarlı Mahallesi’nde yapılacak konutların 79’u zemin+3 kat ve 2+1 planında, 59’u da zemin+3 kat ve 3+1 planında inşa edilecek. Selçuklu ve Osmanlı Mimarisinin izlerini taşıyacak projede geniş peyzaj, oyun ve sosyal alanlar tasarlandı”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.