BASIN İLAN KURUMU VALİYİ ZİYARET ETTİ

Gündem 20.06.2019 - 10:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BASIN İLAN KURUMU VALİYİ ZİYARET ETTİ

Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Hayri Beşer, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret ettiler.   ValiHüseyin Aksoy ise Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Hayri Beşer, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.  
Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Hayri Beşer, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret ettiler.

 

ValiHüseyin Aksoy ise Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Hayri Beşer, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.