LASTİK İŞ
ismail

BASIN SİTESİ 2 AYA TAMAM

Gündem 10.08.2017 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BASIN SİTESİ 2 AYA TAMAM

Derince Çınarlı Mahallesi'nde 24 buçuk dönüm arazi üzerine inşa edilen 16 Ocak Basın Sitesi'nde son iki aya girildi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince Çınarlı Mahallesi’nde 24 buçuk dönüm arazi üzerine inşa edilen 138 konutluk Basın Sitesi'nin bitimine son iki ay kaldı. Körfezin en güzel vadilerinden birinde, önü deniz, arkası orman olan bölgeye Taşkınlar İnşaat tarafından inşa edilen sitede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol 16 Ocak Basın Sitesi'ni gezdi. KABA İNŞAATLARI TAMAM 8 blok 138 daireden oluşan sitede 87 metrekarelik 2+1 konutları içeren blokların dış cephe kaplamaları başladı. 109 metrekarelik 3+1 konutları içeren blokların ise kaba inşaatları tamamlandı, dış cepheleri ise tamamlanmaya çalışılıyor. Site içinde bulunan cami ve iş merkezinin de kaba inşaatı bitirildi. ASANSÖRLER MONTE EDİLDİ Bloklarda planda olmamasına rağmen TOKİ ile yapılan görüşmeler sonrasında asansörler monte edildi. Tüm blokların elektrik tesisatları tamamlandı. Her binanın ise jeneratörü bulunuyor. Projede geniş peyzaj, oyun ve sosyal alanlar da önümüzdeki süreçte yapılmaya başlayacak. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ Basın Sitesi'ni gezerek müteahhitlerden bilgi alan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, "1 Ağustos 2016 tarihinde temelini attığımız Basın Sitemizde sona yaklaştık. Öncelikle Başbakan Yardımcımız Fikri Işık'a, dönemin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na, Gümüşhane Valisi Okay Memiş'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hedefimiz meslektaşlarımızın en uygun koşullarda başlarını sokacakları bir evinin olması" dedi. TARAFSIZLIĞIMIZDAN ŞÜPHENİZ OLMASIN Devamında Gürol, "Herkes evlerini kura ile seçecek. Tarafsızlığımızdan bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kimsenin şüphesi olmasın. Gebze bölgesinde de arazi arayışlarımız sürüyor. Bu konuda da hedef evi olsun olmasın tüm üyelerimizi ev sahibi yapabilmek. Yeni dönemde de İzmit Orhaniye Köyü'nde satın aldığımız 2 dönümlük arazimizde sosyal tesis yapmayı planlıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu. 
Derince Çınarlı Mahallesi'nde 24 buçuk dönüm arazi üzerine inşa edilen 16 Ocak Basın Sitesi'nde son iki aya girildi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince Çınarlı Mahallesi’nde 24 buçuk dönüm arazi üzerine inşa edilen 138 konutluk Basın Sitesi'nin bitimine son iki ay kaldı. Körfezin en güzel vadilerinden birinde, önü deniz, arkası orman olan bölgeye Taşkınlar İnşaat tarafından inşa edilen sitede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol 16 Ocak Basın Sitesi'ni gezdi.

KABA İNŞAATLARI TAMAM

8 blok 138 daireden oluşan sitede 87 metrekarelik 2+1 konutları içeren blokların dış cephe kaplamaları başladı. 109 metrekarelik 3+1 konutları içeren blokların ise kaba inşaatları tamamlandı, dış cepheleri ise tamamlanmaya çalışılıyor. Site içinde bulunan cami ve iş merkezinin de kaba inşaatı bitirildi.

ASANSÖRLER MONTE EDİLDİ

Bloklarda planda olmamasına rağmen TOKİ ile yapılan görüşmeler sonrasında asansörler monte edildi. Tüm blokların elektrik tesisatları tamamlandı. Her binanın ise jeneratörü bulunuyor. Projede geniş peyzaj, oyun ve sosyal alanlar da önümüzdeki süreçte yapılmaya başlayacak.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Basın Sitesi'ni gezerek müteahhitlerden bilgi alan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, "1 Ağustos 2016 tarihinde temelini attığımız Basın Sitemizde sona yaklaştık. Öncelikle Başbakan Yardımcımız Fikri Işık'a, dönemin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na, Gümüşhane Valisi Okay Memiş'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hedefimiz meslektaşlarımızın en uygun koşullarda başlarını sokacakları bir evinin olması" dedi.

TARAFSIZLIĞIMIZDAN ŞÜPHENİZ OLMASIN

Devamında Gürol, "Herkes evlerini kura ile seçecek. Tarafsızlığımızdan bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kimsenin şüphesi olmasın. Gebze bölgesinde de arazi arayışlarımız sürüyor. Bu konuda da hedef evi olsun olmasın tüm üyelerimizi ev sahibi yapabilmek. Yeni dönemde de İzmit Orhaniye Köyü'nde satın aldığımız 2 dönümlük arazimizde sosyal tesis yapmayı planlıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.