BASINLA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ YAPILDI

Eğitim 03.05.2017 - 18:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BASINLA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ YAPILDI

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Alanı ile Gölcük yerel basınının öncü gazeteleri Gölcük Haber ve Yeni Gölcük arasında iş birliği protokolü imzalandı.

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen imza törenine Gölcük Haber gazetesi imtiyaz sahibi Nurettin Şenemre, Yeni Gölcük gazetesi Genel yayın Yönetmeni Emine Akboyun, Okul Müdüresi Aynur Kadiroğlu ve Gazetecilik Alan Şefi Hasan Taşkın katıldı.  Protokül amacının okulda eğitim gören Gazetecilik alanı öğrencilerinin hazırladıkları Lonca adlı haber sitesinin içeriğini zenginleştirmek ve yaygınlığını artırmak olduğu belirtildi. Bu kapsamda http://www.gazetelonca.com adresinden yayınlanan Lonca haber sitesinden Gölcük Haber ve  Yeni Gölcük gazetelerinin web sayfalarına bağlantı sağlanırken bu gazetelerin internet sitelerinde de Lonca adlı ayrı bir sekme oluşturulacak. İnternet ortamında okur paylaşımının yanı sıra protokol kapsamında öğrencilerin hazırladığı haberler de bu gazetelerde yayınlanacak. Gazetecilik Alan Şefi Hasan Taşkın yaptığı açıklamada “Okulumuz Türkiye'de lise düzeyinde Gazetecilik eğitimi veren 30 okuldan biri. Öğrencilerimiz ve ilçe basınımız arasında iletişimi sürekli hale getirecek böyle bir ortak çalışmanın olması bizim için mutluluk vericidir.”dedi.  
AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Alanı ile Gölcük yerel basınının öncü gazeteleri Gölcük Haber ve Yeni Gölcük arasında iş birliği protokolü imzalandı.

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen imza törenine Gölcük Haber gazetesi imtiyaz sahibi Nurettin Şenemre, Yeni Gölcük gazetesi Genel yayın Yönetmeni Emine Akboyun, Okul Müdüresi Aynur Kadiroğlu ve Gazetecilik Alan Şefi Hasan Taşkın katıldı. 
Protokül amacının okulda eğitim gören Gazetecilik alanı öğrencilerinin hazırladıkları Lonca adlı haber sitesinin içeriğini zenginleştirmek ve yaygınlığını artırmak olduğu belirtildi. Bu kapsamda http://www.gazetelonca.com adresinden yayınlanan Lonca haber sitesinden Gölcük Haber ve  Yeni Gölcük gazetelerinin web sayfalarına bağlantı sağlanırken bu gazetelerin internet sitelerinde de Lonca adlı ayrı bir sekme oluşturulacak. İnternet ortamında okur paylaşımının yanı sıra protokol kapsamında öğrencilerin hazırladığı haberler de bu gazetelerde yayınlanacak.
Gazetecilik Alan Şefi Hasan Taşkın yaptığı açıklamada “Okulumuz Türkiye'de lise düzeyinde Gazetecilik eğitimi veren 30 okuldan biri. Öğrencilerimiz ve ilçe basınımız arasında iletişimi sürekli hale getirecek böyle bir ortak çalışmanın olması bizim için mutluluk vericidir.”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.