BAŞARI EMEK İSTER

Ekonomi 03.08.2019 - 15:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞARI EMEK İSTER

Yaklaşık 20 yıldır Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Gölcük Merkez Cami yanında Serhat Yılmaz önderliğinde hizmete giren Emek Büro Makineleri İşyeri 20 yıl içerisinde halka kaliteli ve başarılı bir şekilde hizmet veriyor.

 Emek Büro Makineleri işyeri sahibi Serhat Yılmaz; “Başarı emek ister diyerek çıkmış olduğumuz ticaret yaşantımıza Büro makinaları sektöründe yaklaşık 20 yıldır başta Gölcük olmak üzere Kocaeli il geneli, Sakarya ve Yalova illerinde başta Kamu Kurumları ile Okullar olmak üzere özel sektöre ve büyük ölçekli kurumsal firmalara hizmet veriyoruz.  Bu hizmeti kaliteden ödün vermeksizin sürdürmeyi gelecek yıllarda da aralıksız olarak sürdürebilmeyi hedefimizdir” şeklinde konuştu. HER MARKA MEVCUT Yılmaz “Ricoh, Sharp, Kyocera, Samsung, Lexmark, Konica Minolta, Kodak, Hsm gibi global markalarda gerek bölge bayi gerekse proje çözüm ortağı olarak Renkli ve Siyah Beyaz Fotokopi Makinaları, Yazıcılar, Faks Makinaları, Tarayıcılar, Plotter ve Evrak İmha Cihazlarının Satışını ve satış sonrası Teknik Servis desteğini sağlamakla birlikte güçlü stok yapısı ile evlerde ve işyerlerinde kullanılmakta olan yazıcılara ait kartuş, toner gibi sarf malzeme satış hizmetini veriyoruz”dedi. ÖNCELİK DÜRÜSTLÜK Yılmaz “Firmamızın öncelikleri dürüstlükten ve kaliteden ödün vermeyen bir ticari anlayışla başta yaşadığımız ilçe olan Gölcük'ümüze ticari, sosyal ve kültürel alanlarda katma değer katan, her türlü çalışmayı desteklemektedir. Ayrıca ilçemizde personel istihdamı ihtiyacına katkı koyabilmek ve gelecek nesillere daha refah, daha mutlu ve ticari anlayışın en üst seviyede olduğu Gölcük halkı ile uyumlu kurumsal bir işleyişin oluşmasını sağlayabilmektir. Geçen 20 yıllık süreçte ve de bugün olduğu gibi siz değerli Gölcük halkına gelecekte de hizmet vermeye devam etmekten mutluluk ve onur duyacağız” dedi. Fahri Haner
Yaklaşık 20 yıldır Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Gölcük Merkez Cami yanında Serhat Yılmaz önderliğinde hizmete giren Emek Büro Makineleri İşyeri 20 yıl içerisinde halka kaliteli ve başarılı bir şekilde hizmet veriyor.

 Emek Büro Makineleri işyeri sahibi Serhat Yılmaz; “Başarı emek ister diyerek çıkmış olduğumuz ticaret yaşantımıza Büro makinaları sektöründe yaklaşık 20 yıldır başta Gölcük olmak üzere Kocaeli il geneli, Sakarya ve Yalova illerinde başta Kamu Kurumları ile Okullar olmak üzere özel sektöre ve büyük ölçekli kurumsal firmalara hizmet veriyoruz.  Bu hizmeti kaliteden ödün vermeksizin sürdürmeyi gelecek yıllarda da aralıksız olarak sürdürebilmeyi hedefimizdir” şeklinde konuştu.

HER MARKA MEVCUT
Yılmaz “Ricoh, Sharp, Kyocera, Samsung, Lexmark, Konica Minolta, Kodak, Hsm gibi global markalarda gerek bölge bayi gerekse proje çözüm ortağı olarak Renkli ve Siyah Beyaz Fotokopi Makinaları, Yazıcılar, Faks Makinaları, Tarayıcılar, Plotter ve Evrak İmha Cihazlarının Satışını ve satış sonrası Teknik Servis desteğini sağlamakla birlikte güçlü stok yapısı ile evlerde ve işyerlerinde kullanılmakta olan yazıcılara ait kartuş, toner gibi sarf malzeme satış hizmetini veriyoruz”dedi.

ÖNCELİK DÜRÜSTLÜK
Yılmaz “Firmamızın öncelikleri dürüstlükten ve kaliteden ödün vermeyen bir ticari anlayışla başta yaşadığımız ilçe olan Gölcük'ümüze ticari, sosyal ve kültürel alanlarda katma değer katan, her türlü çalışmayı desteklemektedir. Ayrıca ilçemizde personel istihdamı ihtiyacına katkı koyabilmek ve gelecek nesillere daha refah, daha mutlu ve ticari anlayışın en üst seviyede olduğu Gölcük halkı ile uyumlu kurumsal bir işleyişin oluşmasını sağlayabilmektir. Geçen 20 yıllık süreçte ve de bugün olduğu gibi siz değerli Gölcük halkına gelecekte de hizmet vermeye devam etmekten mutluluk ve onur duyacağız” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.