BAŞARILI ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim 13.06.2017 - 09:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞARILI ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan TEOG sınavlarında Gölcük Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerinden Yiğit Çamur, Hakan Merih Dal ve Sena Karamehmet tam puan alarak birincilik kazandılar.

Geçtiğimiz  günlerde sonuçlanan TEOG sınavlarında  Gölcük Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerinden Yiğit Çamur, Hakan Merih Dal ve Sena Karamehmet tam puan alarak birincilik kazandılar. KSO Dumlupınar Ortaokulu'ndan  6 öğrencide  bir veya iki eksikle yüksek derece sağlayarak önemli başarı sağladılar. TEOG Sınavlarında Türkiye Genelinde 700 öğrenci tam puan alarak  ortak birincilik kazanmışlardı. Bu tam puan alan öğrencilerden 15'i Kocaeli'den olup ,11'i özel eğitim kurumlarından 4'ü  ise Devlet okullarındandı. KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu salonunda dün düzenlenen törenle TEOG Birincilerine ödülleri verildi. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nuda katıldığı tören hep birlikte İstiklal Marşının söylenmesiyle başlandı. Daha sonra söz alan Okul Müdürü Orhan Temiz ,öğrecilerinin sağladığı başarıdan dolayı çok sevinçli olduklarını vurguladı. Okulun yapımını üstlenen Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nu her zaman yanlarında görmekten ve desteklerini almaktan  mutlu olduklarını söyledi. KSO Başkanı Zeytinoğlu'da sağlanan başarının kendilerini daha çok mutlu ettiğini ,emeklerinin boşa gitmediğini görmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Zeytinoğlu, “Sizlerin  başarı grafiğinizi yükseltmeniz bizleri  gururlandıracaktır” dedi. KSO başkanı Zeytinoğlu, daha sonra TEOG sınavlarında tam puan alan Yiğit Çamur,  Hakan Merih Dal ve Sena Karamehmet'e ödüllerini tek tek verdi.
Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan TEOG sınavlarında Gölcük Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerinden Yiğit Çamur, Hakan Merih Dal ve Sena Karamehmet tam puan alarak birincilik kazandılar.

Geçtiğimiz  günlerde sonuçlanan TEOG sınavlarında  Gölcük Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerinden Yiğit Çamur, Hakan Merih Dal ve Sena Karamehmet tam puan alarak birincilik kazandılar. KSO Dumlupınar Ortaokulu'ndan  6 öğrencide  bir veya iki eksikle yüksek derece sağlayarak önemli başarı sağladılar. TEOG Sınavlarında Türkiye Genelinde 700 öğrenci tam puan alarak  ortak birincilik kazanmışlardı. Bu tam puan alan öğrencilerden 15'i Kocaeli'den olup ,11'i özel eğitim kurumlarından 4'ü  ise Devlet okullarındandı.
KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu salonunda dün düzenlenen törenle TEOG Birincilerine ödülleri verildi. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nuda katıldığı tören hep birlikte İstiklal Marşının söylenmesiyle başlandı. Daha sonra söz alan Okul Müdürü Orhan Temiz ,öğrecilerinin sağladığı başarıdan dolayı çok sevinçli olduklarını vurguladı. Okulun yapımını üstlenen Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nu her zaman yanlarında görmekten ve desteklerini almaktan  mutlu olduklarını söyledi. KSO Başkanı Zeytinoğlu'da sağlanan başarının kendilerini daha çok mutlu ettiğini ,emeklerinin boşa gitmediğini görmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Zeytinoğlu, “Sizlerin  başarı grafiğinizi yükseltmeniz bizleri  gururlandıracaktır” dedi.
KSO başkanı Zeytinoğlu, daha sonra TEOG sınavlarında tam puan alan Yiğit Çamur,  Hakan Merih Dal ve Sena Karamehmet'e ödüllerini tek tek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.