LASTİK İŞ
ismail

BAŞARILI ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim 27.07.2019 - 10:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞARILI ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okulların tatile girmesinden sonra ilk ve ortaokul öğrencileri boş vakitlerini Camilerde Kur-an-ı kerim kursuna giderek kur-an-ı kerim öğrenmeye başladılar. Kursta başarılı olan 24 öğrenci 1- -2- ve 3. olan öğrencilere Gölcük yardım sever esnaflarından İsmail Ak Gölcük Düzağaç Mahallesi Camiinde Hediye ve Teşekkür plaket töreni düzenledi.

Yaz aylarında camilerde kur-an-ı kerim kursuna giderek ve 24 başarılı olan öğrenciler Gölcük Esnafı İsmail Ak tarafından ayakkabı ve plaketle ödüllendirdi. Okulların tatile girmesinden sonra ilk ve ortaokul öğrencileri boş vakitlerini Camilerde Kur-an-ı kerim kursuna giderek kur-an-ı kerim öğrenmeye başladılar. Kursta başarılı olan 24 öğrenci 1-  -2- ve 3. olan öğrencilere Gölcük yardım sever esnaflarından İsmail Ak Gölcük Düzağaç Mahallesi Camiinde Hediye ve Teşekkür plaket töreni düzenledi. Düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Şevket Kaba, Gölcük Vaizi Adnan Yıldız, Cami imamları, Kur-an-ı Kerim öğretmenleri ve öğrenciler katılım sağladılar.  Törende açıklama yapan Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Şevket Kaba; “öncelikle sevgili çocuklarımızın bu başarısını tebrik ederim. Başkanımızın işi dolayısı ile programa katılamadı. Sizlere başkanımızın selamını getirdim” dedi. Gölcük Vaizi Adnan Yıldız; “öncelikle ilçemizin değerli esnaflarından ve har zaman yardımlarını esirgemeyen İsmail Ak kardeşimize bu davranışından ötürü gönülden teşekkür ederim. İnşallah bu bir başlangıç olur. Siz değerli öğrencilerimiz okulların kapanmasının ardından kur-an-ı Kerim öğrenmek için camilere gelerek çalışmalarınıza başladınız. Burada başarılı olduğunuz için değerli esnafımız İsmail Ak tarafından sizlere hem başarı plaketi hem de hediye verecektir. Her başarının mutlaka bir ödülü vardır” dedi. Gölcük esnaflarından ve hayırsever İsmail Ak; “öncelikle düzenlemiş olduğumuz bu törenimize hepiniz hoş geldiniz. Benim bu gerçekleştirdiğim hediye ve başarılı plaket töreni çocuklarımıza yönelik bir teşviktir. Bu gün 24 öğrencimize plaket ve hediye verirken bir dahakine bu sayının daha fazla olmasını istiyorum. Kuran kursunda başarılı olan tüm öğrencilerimizi gönülden kutlarım” dedi. Bu kısa konuşmaların ardından sonra öğrencilere başarı plaket ve ödülleri takdim edildi. Fahri Haner    
Okulların tatile girmesinden sonra ilk ve ortaokul öğrencileri boş vakitlerini Camilerde Kur-an-ı kerim kursuna giderek kur-an-ı kerim öğrenmeye başladılar. Kursta başarılı olan 24 öğrenci 1- -2- ve 3. olan öğrencilere Gölcük yardım sever esnaflarından İsmail Ak Gölcük Düzağaç Mahallesi Camiinde Hediye ve Teşekkür plaket töreni düzenledi.

Yaz aylarında camilerde kur-an-ı kerim kursuna giderek ve 24 başarılı olan öğrenciler Gölcük Esnafı İsmail Ak tarafından ayakkabı ve plaketle ödüllendirdi.

Okulların tatile girmesinden sonra ilk ve ortaokul öğrencileri boş vakitlerini Camilerde Kur-an-ı kerim kursuna giderek kur-an-ı kerim öğrenmeye başladılar. Kursta başarılı olan 24 öğrenci 1-  -2- ve 3. olan öğrencilere Gölcük yardım sever esnaflarından İsmail Ak Gölcük Düzağaç Mahallesi Camiinde Hediye ve Teşekkür plaket töreni düzenledi. Düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Şevket Kaba, Gölcük Vaizi Adnan Yıldız, Cami imamları, Kur-an-ı Kerim öğretmenleri ve öğrenciler katılım sağladılar. 

Törende açıklama yapan Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Şevket Kaba; “öncelikle sevgili çocuklarımızın bu başarısını tebrik ederim. Başkanımızın işi dolayısı ile programa katılamadı. Sizlere başkanımızın selamını getirdim” dedi.

Gölcük Vaizi Adnan Yıldız; “öncelikle ilçemizin değerli esnaflarından ve har zaman yardımlarını esirgemeyen İsmail Ak kardeşimize bu davranışından ötürü gönülden teşekkür ederim. İnşallah bu bir başlangıç olur. Siz değerli öğrencilerimiz okulların kapanmasının ardından kur-an-ı Kerim öğrenmek için camilere gelerek çalışmalarınıza başladınız. Burada başarılı olduğunuz için değerli esnafımız İsmail Ak tarafından sizlere hem başarı plaketi hem de hediye verecektir. Her başarının mutlaka bir ödülü vardır” dedi.

Gölcük esnaflarından ve hayırsever İsmail Ak; “öncelikle düzenlemiş olduğumuz bu törenimize hepiniz hoş geldiniz. Benim bu gerçekleştirdiğim hediye ve başarılı plaket töreni çocuklarımıza yönelik bir teşviktir. Bu gün 24 öğrencimize plaket ve hediye verirken bir dahakine bu sayının daha fazla olmasını istiyorum. Kuran kursunda başarılı olan tüm öğrencilerimizi gönülden kutlarım” dedi. Bu kısa konuşmaların ardından sonra öğrencilere başarı plaket ve ödülleri takdim edildi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.