LASTİK İŞ
ismail

BAŞARILI DOKTORA TEŞEKKÜR BELGESİ

Sağlık 21.02.2019 - 14:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞARILI DOKTORA TEŞEKKÜR BELGESİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi'nde görev yapan Uz. Dr. Esin Heval Şirintaş'a özverili çalışmasından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Halıdere Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi'nde görev yapan Uz. Dr. Esin Heval Şirintaş, görevini iyi yaptığı ve özverili çalışmasından dolayı Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Hastane İdaresi tarafından teşekkür belgesine layık görüldü. Başhekim Pehlevan, “Doktor Esin Hanım, gerek mesleki yaklaşımı gerekse insani yönden üstün vasıflı yaklaşım tarzı ile hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutan meslektaşımızdır. Hastalarına tıbbi tedavi yanında medikal tedavisini de yapan; İş yaşamında örnek davranışlarıyla, kişisel özverili çalışmalarıyla kurumsal anlamda da kurumumuza değer katmaktadır. Hasta, hasta yakınları ve personelin takdir ettiği bir hekimdir. Kurumsal katkıları, özverili çalışmalarından dolayı kendisine bu teşekkür belgesi verilmiş olup, bundan sonraki mesleki yaşamında başarılarının devamını dilerim”,dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi'nde görev yapan Uz. Dr. Esin Heval Şirintaş'a özverili çalışmasından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Halıdere Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi'nde görev yapan Uz. Dr. Esin Heval Şirintaş, görevini iyi yaptığı ve özverili çalışmasından dolayı Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Hastane İdaresi tarafından teşekkür belgesine layık görüldü.

Başhekim Pehlevan, “Doktor Esin Hanım, gerek mesleki yaklaşımı gerekse insani yönden üstün vasıflı yaklaşım tarzı ile hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutan meslektaşımızdır. Hastalarına tıbbi tedavi yanında medikal tedavisini de yapan; İş yaşamında örnek davranışlarıyla, kişisel özverili çalışmalarıyla kurumsal anlamda da kurumumuza değer katmaktadır. Hasta, hasta yakınları ve personelin takdir ettiği bir hekimdir. Kurumsal katkıları, özverili çalışmalarından dolayı kendisine bu teşekkür belgesi verilmiş olup, bundan sonraki mesleki yaşamında başarılarının devamını dilerim”,dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.