LASTİK İŞ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim 09.09.2016 - 11:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gölcükde Üniversitede ilk 100'e giren öğrenciler kaymakamlık tarafından yapılan toplantıda bir araya geldiler. Yapılan toplantıda ilk 100'e giren öğrenciler Gölcük kaymakamlık da toplanarak hem düşüncelerini dile getirdiler hem de hediyelerini aldılar.

İlk 100'e giren öğrenciler şu şekilde “ Türkiye 11. Si Enver Ferit Akın Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi mezunu Koç Üniversitesi Ekonomş bölümünü kazandı. Türkiye 141. Si Kübra Beyaz Gölcükİhsaniye Anadolu Lisesi mezunu Hacettepe Üniversitesi Mütercim Tercümanlık (Almanca). Türkiye 486.sı Emirhan Mutlu Gölcük Fen Lisesi mezunu Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı. Türkiye 882. Si Gölcük ÇAKABEY Anadolu Lisesi muzunu trecih yapmamış ikinci seneye daha yüksek bir puanla tercih yapmak istedi.  Yapılan toplantıda söze başlayan Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı sözlerine şu şekilde devam etti “ ilk 100'e giren öğrencilerimizin tabi,stediği yerleri tercih etme konusunda olsun elde ettiği başarı konusunda olsun, ülkemiz olarak önemli olsada ilçemiz açısından son derece gurur verici. Biz az önce ifade ettiğimiz gibi geçen hafta ilimizde bu evlatlarımızı misafir etmiştik, ama biz istedikki son kez bir kez daha kendileriyle birlikte olalım, çünkü muhtemelen üniversitelere yolcu edeceğiz. Yani Gölcük'ümüzün eğitim sınırlarının dışına yolcu edeceğiz. Bide biz teşekkür ederim bu mutluluğu , bu güzelliği, milli eğitim camiamız okul müdürlerimiz ve ailelerimizle birlikte öğrencilerimiz ile beraber tekrar payraşalım. İstedik arzu ettik. Ben bundan müthiş keyif alıyorum. Yaklaşık altı yıldır bu ilçede görev yapıyorum, bu evlatlarımızın üzerinde de acizane küçük olsada emeğimin olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü iki yılı ortaokul düzeyinde teog sınavında yürüttüğmüz çalışmalarla birlikte  beraber olduk. 4 yıllık lise hayatında da toplamda 6 yıl bu evletlarımızla beraber olduk. İlemizde 28 bin öğrenci var hepsi benim evladımdan farksızdır. Kendi üçtane evladımın nasıl eğitimiyle ilgileniyorsam hatta daha fazlasını enerjimin bu yavrularımıza emeğimize vermeye özen gösteriyorum.  Sözlerinin devamında ise “ ilçemizde hakikatten ben 6 yıldır geldim başarı oranı hep yüksekti. Özellikle orta okul düzeyinde iyi seviyedeydik.  Bu sene Çıtayı biraz daha yükselttik. Öğrencilerimiz eski ismiyle SBS yeni ismiyle TEOG  sınavlarından sonra başarılı dereceler alıyor ama lisede ii dışına gidiyorlardı. İl dışına gittiklerinde ise malesef biz lise düzeyinde yeterli başarı seviyesini alamıyormuş gibi gözüküyorduk. Ama özellikle son yıllarda hem genel olarak liselerimizin eğitim seviyelerinin biraz daha yukarı çıkması hem de nitelikli okullar olarak fen lisesi gibi okullarımızın da Gölcük'ümüze bünyesine eğitime katılmasıyla beraber artık bunuda isbat ettiler ki Hisareyn Anadolu lisesinde  Türkiye 11.si çok rahatlıkla çıkabiliyor. İl 1. Si çok rahatlıkla çıkıyor. Fen lisesi ilk mezununu verdi bu sene Türkiye Emirhan Mutlu oldu. İnşallah bunu önümüzdeki senelerde de yükseltmek isteriz” dedi.
Gölcükde Üniversitede ilk 100'e giren öğrenciler kaymakamlık tarafından yapılan toplantıda bir araya geldiler. Yapılan toplantıda ilk 100'e giren öğrenciler Gölcük kaymakamlık da toplanarak hem düşüncelerini dile getirdiler hem de hediyelerini aldılar.

İlk 100'e giren öğrenciler şu şekilde “ Türkiye 11. Si Enver Ferit Akın Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi mezunu Koç Üniversitesi Ekonomş bölümünü kazandı. Türkiye 141. Si Kübra Beyaz Gölcükİhsaniye Anadolu Lisesi mezunu Hacettepe Üniversitesi Mütercim Tercümanlık (Almanca). Türkiye 486.sı Emirhan Mutlu Gölcük Fen Lisesi mezunu Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı. Türkiye 882. Si Gölcük ÇAKABEY Anadolu Lisesi muzunu trecih yapmamış ikinci seneye daha yüksek bir puanla tercih yapmak istedi. 
Yapılan toplantıda söze başlayan Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı sözlerine şu şekilde devam etti “ ilk 100'e giren öğrencilerimizin tabi,stediği yerleri tercih etme konusunda olsun elde ettiği başarı konusunda olsun, ülkemiz olarak önemli olsada ilçemiz açısından son derece gurur verici. Biz az önce ifade ettiğimiz gibi geçen hafta ilimizde bu evlatlarımızı misafir etmiştik, ama biz istedikki son kez bir kez daha kendileriyle birlikte olalım, çünkü muhtemelen üniversitelere yolcu edeceğiz. Yani Gölcük'ümüzün eğitim sınırlarının dışına yolcu edeceğiz. Bide biz teşekkür ederim bu mutluluğu , bu güzelliği, milli eğitim camiamız okul müdürlerimiz ve ailelerimizle birlikte öğrencilerimiz ile beraber tekrar payraşalım. İstedik arzu ettik. Ben bundan müthiş keyif alıyorum. Yaklaşık altı yıldır bu ilçede görev yapıyorum, bu evlatlarımızın üzerinde de acizane küçük olsada emeğimin olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü iki yılı ortaokul düzeyinde teog sınavında yürüttüğmüz çalışmalarla birlikte  beraber olduk. 4 yıllık lise hayatında da toplamda 6 yıl bu evletlarımızla beraber olduk. İlemizde 28 bin öğrenci var hepsi benim evladımdan farksızdır. Kendi üçtane evladımın nasıl eğitimiyle ilgileniyorsam hatta daha fazlasını enerjimin bu yavrularımıza emeğimize vermeye özen gösteriyorum. 
Sözlerinin devamında ise “ ilçemizde hakikatten ben 6 yıldır geldim başarı oranı hep yüksekti. Özellikle orta okul düzeyinde iyi seviyedeydik.  Bu sene Çıtayı biraz daha yükselttik. Öğrencilerimiz eski ismiyle SBS yeni ismiyle TEOG  sınavlarından sonra başarılı dereceler alıyor ama lisede ii dışına gidiyorlardı. İl dışına gittiklerinde ise malesef biz lise düzeyinde yeterli başarı seviyesini alamıyormuş gibi gözüküyorduk. Ama özellikle son yıllarda hem genel olarak liselerimizin eğitim seviyelerinin biraz daha yukarı çıkması hem de nitelikli okullar olarak fen lisesi gibi okullarımızın da Gölcük'ümüze bünyesine eğitime katılmasıyla beraber artık bunuda isbat ettiler ki Hisareyn Anadolu lisesinde  Türkiye 11.si çok rahatlıkla çıkabiliyor. İl 1. Si çok rahatlıkla çıkıyor. Fen lisesi ilk mezununu verdi bu sene Türkiye Emirhan Mutlu oldu. İnşallah bunu önümüzdeki senelerde de yükseltmek isteriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.