BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim 05.06.2020 - 11:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Pandemi sürecinde evde kalan öğrenciler, bir yandan uzaktan eğitimlerini sürdürürken bir yandan da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında hazırlanan sosyal etkinliklere katılım sağlamaya devam ediyor.    ürkiye gündeminde gölcükteöğrenciolmak etiketiyle yer alan dijital çalışma büyük ilgi ile karşılandı. Ödül almaya hak kazanan öğrencilerin hediyeleri Gölcük Kaymakamı  Cengiz Karabulut ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar MERT tarafından verildi. ÖDÜL KAZANAN ÖĞRENCİLER Mehmet Akif Ortaokulu  7. Sınıf öğrencisi Şeyma Kılıç Piyalepaşa İlkokulu  2. Sınıf öğrencisi Özge Özbay Donanma İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Elif Kosa

Pandemi sürecinde evde kalan öğrenciler, bir yandan uzaktan eğitimlerini sürdürürken bir yandan da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında hazırlanan sosyal etkinliklere katılım sağlamaya devam ediyor. 

 

ürkiye gündeminde gölcükteöğrenciolmak etiketiyle yer alan dijital çalışma büyük ilgi ile karşılandı. Ödül almaya hak kazanan öğrencilerin hediyeleri Gölcük Kaymakamı  Cengiz Karabulut ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar MERT tarafından verildi.


ÖDÜL KAZANAN ÖĞRENCİLER

Mehmet Akif Ortaokulu  7. Sınıf öğrencisi Şeyma Kılıç

Piyalepaşa İlkokulu  2. Sınıf öğrencisi Özge Özbay

Donanma İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Elif Kosa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.