BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİLDİ

Eğitim 17.07.2020 - 15:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİLDİ

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hakkında ilk, orta ve liseler arasında gerçekleştirdiği resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencileri belirledi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hakkında ilk, orta ve liseler arasında resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve özel ilkokul, ortaokul ve liselerde, öğrencilerde milli birlik, beraberlik ve demokrasi duygusunun canlı tutulması amacıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.  RESİM, ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMALARI YAPILDI İlkokul öğrencilerine yönelik olarak “15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik” konulu resim, ortaokul öğrencilerine yönelik olarak “15 Temmuz Milli İrade” konulu şiir ve lise öğrencilerine yönelik olarak “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” konulu kompozisyon yarışmaları yapıldı.Yarışmada ödül almaya hak kazanan öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler, okul müdürleri ve velileri eşliğinde törene katıldı. Öğrencilere ödüllerini Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Şube Müdürleri Ozan Baş ve Yakup Alptekin verdi.  ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI Resim yarışmasında birinciliği Piri Reis İlkokulu’ndan Gökçe Ahsen Tokmak, ikinciliği Piri Reis İlkokulu’ndan Beril Tunç, üçüncülüğü ise Mehmet Akif İlkokulu’ndan Furkan Divli kazandı. Şiir yarışmasında birinciliği Gölcük İmam Hatip Ortaokulu’ndan Kuzey Aykaç, KSO Dumlupınar Ortaokulu’ndan İsmail Karakulak ve üçüncülüğüKocatepe Ortaokulu’ndan Cengizhan Kurt kazandı. Kompozisyon yarışmasında ise birinciliği Gölcük Fen Lisesi’nden Feyza Bezgin, ikinciliği Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nden Nursevinç Çeliktaş, üçüncülüğü de Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Selin Yıldız kazandı.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hakkında ilk, orta ve liseler arasında gerçekleştirdiği resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencileri belirledi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hakkında ilk, orta ve liseler arasında resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve özel ilkokul, ortaokul ve liselerde, öğrencilerde milli birlik, beraberlik ve demokrasi duygusunun canlı tutulması amacıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.

 RESİM, ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMALARI YAPILDI

İlkokul öğrencilerine yönelik olarak “15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik” konulu resim, ortaokul öğrencilerine yönelik olarak “15 Temmuz Milli İrade” konulu şiir ve lise öğrencilerine yönelik olarak “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” konulu kompozisyon yarışmaları yapıldı.Yarışmada ödül almaya hak kazanan öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler, okul müdürleri ve velileri eşliğinde törene katıldı. Öğrencilere ödüllerini Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Şube Müdürleri Ozan Baş ve Yakup Alptekin verdi.

 ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Resim yarışmasında birinciliği Piri Reis İlkokulu’ndan Gökçe Ahsen Tokmak, ikinciliği Piri Reis İlkokulu’ndan Beril Tunç, üçüncülüğü ise Mehmet Akif İlkokulu’ndan Furkan Divli kazandı. Şiir yarışmasında birinciliği Gölcük İmam Hatip Ortaokulu’ndan Kuzey Aykaç, KSO Dumlupınar Ortaokulu’ndan İsmail Karakulak ve üçüncülüğüKocatepe Ortaokulu’ndan Cengizhan Kurt kazandı. Kompozisyon yarışmasında ise birinciliği Gölcük Fen Lisesi’nden Feyza Bezgin, ikinciliği Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nden Nursevinç Çeliktaş, üçüncülüğü de Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Selin Yıldız kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.