LASTİK İŞ
ismail

BAŞARILI TAKIMLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Spor 16.04.2019 - 10:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞARILI TAKIMLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası Kız - Erkek Futbol Turnuvası sona erdi. Takımlara ödülleri Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası Kız - Erkek Futbol Turnuvası sona erdi. Kavaklı stadında 25 Mart-15 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya 19 okul takımı ve 248 öğrenci katıldı.   TAKIMLARA ODÜLLERİ VERİLDİ   Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren okul takımlarına ödülleri verildi.   SİZLER ALKIŞI HAK EDİYORSUNUZ   Ödül töreninde konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, “Sağlam kafa sağlam vücutta olur. Dolayısıyla sizin yapmış olduğunuz spor faaliyeti ile en başta kendi sağlığınızı korumuş oluyorsunuz. Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi pek çok etkinlik yanında özellikle spor yönünden de ilçemizdeki okullarda ki gençlerin spor yapmasına vesile oluyor. Bu zamana kadar projemiz aracılığı ile 5 binin üzerinde öğrencimiz spor yapmış. Sizler bunların içerisinde dereceye giren öğrenciler olarak alkışı hak ediyorsunuz. Müsabakalara katılan tüm gençlerimiz de alkışı hak ediyor. Gelecek sizlerin. İnşallah sağlıklı bir şekilde yetişen bireyler olarak memleketin yükünü sizler omuzlayacaksınız. Ben bu organizasyonda emeği geçen Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve belediyemiz personellerine ve katılımınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi. Toplu fotoğraf çekimi sonrasında tören son buldu.   Kategorilere göre dereceye giren okullara ödülleri takdim edildi.   YILDIZ KIZLAR FUTBOL   1-Gölcük Ortaokulu 2- Değirmendere Mehmet Akif O.O 3- Saraylı Ortaokulu 4-KSO Dumlupınar Ortaokulu     YILDIZ ERKEKLER FUTBOL   1- Uğur Mumcu Ortaokulu 2- Değirmendere Atatürk Ortaokulu 3- KSO Dumlupınar Ortaokulu 4-İhsaniye Oyak Ortaokulu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası Kız - Erkek Futbol Turnuvası sona erdi. Takımlara ödülleri Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası Kız - Erkek Futbol Turnuvası sona erdi. Kavaklı stadında 25 Mart-15 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya 19 okul takımı ve 248 öğrenci katıldı.

 

TAKIMLARA ODÜLLERİ VERİLDİ

 

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren okul takımlarına ödülleri verildi.

 

SİZLER ALKIŞI HAK EDİYORSUNUZ

 

Ödül töreninde konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, “Sağlam kafa sağlam vücutta olur. Dolayısıyla sizin yapmış olduğunuz spor faaliyeti ile en başta kendi sağlığınızı korumuş oluyorsunuz. Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi pek çok etkinlik yanında özellikle spor yönünden de ilçemizdeki okullarda ki gençlerin spor yapmasına vesile oluyor. Bu zamana kadar projemiz aracılığı ile 5 binin üzerinde öğrencimiz spor yapmış. Sizler bunların içerisinde dereceye giren öğrenciler olarak alkışı hak ediyorsunuz. Müsabakalara katılan tüm gençlerimiz de alkışı hak ediyor. Gelecek sizlerin. İnşallah sağlıklı bir şekilde yetişen bireyler olarak memleketin yükünü sizler omuzlayacaksınız. Ben bu organizasyonda emeği geçen Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve belediyemiz personellerine ve katılımınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi. Toplu fotoğraf çekimi sonrasında tören son buldu.

 

Kategorilere göre dereceye giren okullara ödülleri takdim edildi.

 

YILDIZ KIZLAR FUTBOL

 

1-Gölcük Ortaokulu

2- Değirmendere Mehmet Akif O.O

3- Saraylı Ortaokulu

4-KSO Dumlupınar Ortaokulu

 

 

YILDIZ ERKEKLER FUTBOL

 

1- Uğur Mumcu Ortaokulu

2- Değirmendere Atatürk Ortaokulu

3- KSO Dumlupınar Ortaokulu

4-İhsaniye Oyak Ortaokulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.