LASTİK İŞ
ismail

BAŞARILI TEKVANDOCUDAN BAŞKANA ZİYARET

Spor 21.04.2016 - 18:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞARILI TEKVANDOCUDAN BAŞKANA ZİYARET

Eskişehir’de düzenlenen okullar arası tekvando şampiyonasında Gölcük Belediyespor sporcusu Belya Nur Yılmaz Gölcük İlköğretim Okulu adına katıldığı turnuvada 2. Olarak ilçemize döndü.

 Ayağının tozuyla Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret eden başarılı tekvandocu desteklerinden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Okullar arası Tekvando Şampiyonası’nda ikincilik madalyası alan Belya Nur Yılmaz’ı başarısından dolayı tebrik ederken, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Gölcük Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Ben genç ve başarılı tekvandocularımızı tebrik ediyor, müsabakalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum “ dedi.
Eskişehir’de düzenlenen okullar arası tekvando şampiyonasında Gölcük Belediyespor sporcusu Belya Nur Yılmaz Gölcük İlköğretim Okulu adına katıldığı turnuvada 2. Olarak ilçemize döndü.

 Ayağının tozuyla Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret eden başarılı tekvandocu desteklerinden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Okullar arası Tekvando Şampiyonası’nda ikincilik madalyası alan Belya Nur Yılmaz’ı başarısından dolayı tebrik ederken, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Gölcük Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Ben genç ve başarılı tekvandocularımızı tebrik ediyor, müsabakalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.