LASTİK İŞ

BAŞARILARINI PAYLAŞTILAR

Spor 28.05.2018 - 18:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞARILARINI PAYLAŞTILAR

Gölcük Belediyespor bünyesinde çeşitli branşlarda derece yaparak ilçemizi gururlandıran sporcular Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Gölcük Belediyespor Yüzme Kulübü sporcularından Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalinde 2 Türkiye  Şampiyonluğu ve 1 Türkiye 2.liği kazanan ayrıca 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Yarışları Türkiye Finalin de 1 Altın 2 Gümüş 1 Bronz Madalya kazanan Berkay Gözgören, 2 Gümüş 2 Bronz Madalya kazanan İpek Sezer ve 2 Gümüş 2 Bronz Madalya kazanan Ayşenur Nergiz Kulüp Baş Antrenörü Kadir Doğan, Alt Yapı Sor.Ant. Birkan Agun ile birlikte Başkan Ellibeş'i ziyaret etti. Sonrasında Gölcük Belediyespor Judocularından Türkiye Finallerinde 1. Olan Atilla Dinç ve Türkiye 3.sü olan Ömer Öztürk başkan Ellibeş'i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Sporculara hocaları eşlik etti. Yapılan ziyaretlerden ve kazanılan başarılardan büyük onur ve gurur duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Yasaların ve belediye bütçemizin el verdiği imkanlar doğrultusunda spor kulüplerimize ve belediyemiz sporcularına destek olduk ,olmaya da devam edeceğiz. Sporun içinde olmanız, eğitim hayatınızdaki başarıları spor hayatınıza taşımanız, bizleri çok mutlu ediyor. Sizlerin daha büyük başarılara imza atacağınıza olan inancımız tamdır. Sizlerin hedefi en iyiyi başarmak, en üstte olmak olmalıdır. Bizler de sizlerin bu hedeflerinize emin adımlarla yürümeniz için her konuda destek olmaya devam edeceğiz" diyerek öğrencileri tebrik etti.
Gölcük Belediyespor bünyesinde çeşitli branşlarda derece yaparak ilçemizi gururlandıran sporcular Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Gölcük Belediyespor Yüzme Kulübü sporcularından Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalinde 2 Türkiye  Şampiyonluğu ve 1 Türkiye 2.liği kazanan ayrıca 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Yarışları Türkiye Finalin de 1 Altın 2 Gümüş 1 Bronz Madalya kazanan Berkay Gözgören, 2 Gümüş 2 Bronz Madalya kazanan İpek Sezer ve 2 Gümüş 2 Bronz Madalya kazanan Ayşenur Nergiz Kulüp Baş Antrenörü Kadir Doğan, Alt Yapı Sor.Ant. Birkan Agun ile birlikte Başkan Ellibeş'i ziyaret etti.
Sonrasında Gölcük Belediyespor Judocularından Türkiye Finallerinde 1. Olan Atilla Dinç ve Türkiye 3.sü olan Ömer Öztürk başkan Ellibeş'i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Sporculara hocaları eşlik etti.
Yapılan ziyaretlerden ve kazanılan başarılardan büyük onur ve gurur duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Yasaların ve belediye bütçemizin el verdiği imkanlar doğrultusunda spor kulüplerimize ve belediyemiz sporcularına destek olduk ,olmaya da devam edeceğiz. Sporun içinde olmanız, eğitim hayatınızdaki başarıları spor hayatınıza taşımanız, bizleri çok mutlu ediyor. Sizlerin daha büyük başarılara imza atacağınıza olan inancımız tamdır. Sizlerin hedefi en iyiyi başarmak, en üstte olmak olmalıdır. Bizler de sizlerin bu hedeflerinize emin adımlarla yürümeniz için her konuda destek olmaya devam edeceğiz" diyerek öğrencileri tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.